joi, 23 octombrie 2014

Spune prezent la SkyRun

      Dragi iubitori ai sportului si a miscarii  va anunt ca in weekend are loc unul dintre cele mai mari evenimente de strangere de fonduri intitulat "SkyRun" alearga pentru o viata. SkyRun este un maraton care va alinia la start cei mai buni sportivi in incercarea de a urca scarile celei mai inalte cladiri din Bucuresti, Un adevarat test de rezistenta in fata  unei cladiri  inalte avand 34 de etaje si un total de 680 de scari. Sportivii vor alerga pentru a contribui la dotarea spitalului HOSPIC. Poti fi si tu unul dintre spectatorii prezenti la acest eveniment sau poate chiar participant in proba de maraton.        
      Toti banii stransi vor fi donati in procent de 100% catre spitalul HOSPIC in incercarea de a ajuta adulti cu cancer in stadii avansate si copii cu diagnostic limitativ de viata, care au nevoie de servicii medicale specializate de ingrijire paliativa.
       Ne-am obisnuit sa invocam de foarte multe ori "clasicele motive" pentru a nu face sport: lipsa timpului, a banilor, gasirea unui loc special, lipsa antrenamentului.
      Exista, insa, un sport pe care il putem practica aproape oriunde, nu necesita antrenor si nici nu implica costuri suplimentare: urcatul treptelor. Rezultatele sale asupra tonusului fizic si psihic sunt de milioane.
       Eu zic de pe acum "Hai sa ne vedem la SkyRun!" alaturi de alti prieteni si sustinatori ai sportului.
       Interesant e si faptul ca aceasta campanie se afla deja la cea de-a doua editie fiind organizata de fiecare data in Sky Tower, cea mai inalta cladire din Romania, de Raiffeisen Property International, Raiffeisen Bank si smartatletic in beneficiul Fundatiei HOSPICE Casa Sperantei. Mai multe detalii gasiti si aici.
 
                http://blogalinitiative.ro/wp-content/uploads/2014/09/Poster-SkyRun-20142.jpg