sâmbătă, 9 noiembrie 2019

Black Friday 2019 Fashion Days 13 - 15 noiembrie (oferte)

     Cei de la Fashion Days pregatesc cel mai asteptat moment al anului in zona de fashion, Black Friday 2019, care incepe in data de 13 noiembrie si tine 3 zile pana pe 15 noiembrie inclusiv. Avand in vedere ca activele financiare sunt detinute de acceasi firma ca si eMag, iar depozitul este unul comun, prentru evitarea supraaglomerarii, 13 noiembrie pare sa fie o decizie buna, atat pentru magazin cat si client. Clientul in primul rand castiga timp de decizie, avand in vedere ca 15 noiembrie toata lumea va fi focusata pe ofertele eMAG-ului, iar astfel ai mai mult timp de decizie pentru analiza ofertelor din zona fashion. 
     Fata de alte magazine online, cei de la Fashion Days dezvaluie o serie de reduceri din catalogul de Black Friday, vedetele in campania 2019 fiind urmatoarele:

    Fashion Days va vinde în campania de Black Friday 2019 geci de iarnă la 129,99 lei, bocanci de la 139,99 lei, ceasuri de la 249,99 lei.


Imagini pentru fashion days black friday 2019


   E timpul sa faci o curatenie generala in sifoniere, sa arunci lucrurile uzate ca altele noi pot lua locul acestora, ofertele fiind pe masura tuturor, atat pentru femei cat si barbati. Nici cei mici nu vor fi neglijati, find disponibile in fiecare categorie produse cu reduceri consistente. Personal o sa urmaresc o pereche de adidasi Nike sau New Balance, care vor avea reduceri de pana la 50 % - > Vezi reduceri

    Desigur fiind inceput de sezon rece, sunt sigur ca vor fi oferte consistente si in zona de paltoane, geci de iarna si ghete cu blanita, modele din stocurile lansate anul trecut care acum se doresc a fi date la pret de chilipir. Iti recomand totusi sa iti verifici contul sa ai completata adresa corecta, si desigur sa te cauti daca ai vrun voucher cadou activ in cont: Verifica cont

Fashion Days Header RO Desktop