sâmbătă, 13 decembrie 2014

Cadouri de sarbatori pentru cei de acasa

     Cea mai asteptata sarbatoare a anului respeciv Craciunul se apropie cu pasi repezi lucru care deja incepe sa se simta si in atmosfera.  Aceasta sarbatoare imprima spiritul Craciunului in sufletul tuturor  facandu-ne totodata sa ne simtim mai bine impreuna cu familiile noastre si sa impartasim draruri celor dragi. 
    Daca in alti ani alegeam varianta clasica si anume aceea de a strabate magazine in lung si in lat in cautarea celor mai interesante cadouri, anul acesta am ales magazinele online.
   Un site care mi-a atras in special atentia este Fungadgets.ro, unde am gasit o serie de gadgeturi interesante care ar putea bucura pana si cel mai pretentios prieten. 
   Daca tot suntem in era smartphone-urilor si a tehnologiilor de ultima generatie in mod sigur aceasta tastatura holografica Epic Keyboard, pe care o putem conecta la orice smartphone, proiectand astfel pe birou o tastatura Qwerty vituala pare a fi cel mai "cool" cadou al sezonului.

                      Verifica disponibilitate stoc


                            


    Un alt gadget care i-ar sta bine sub brad este Rover 2.0 Brookstone.  Rapid,  inteligent si foarte bun,  Rover 2.0 merge acolo unde nici un tanc controlat prin smartphone nu a mers. Filmează și transmite sunetul in timp real! 

                        Verifica disponibilitate stoc