miercuri, 1 octombrie 2014

Ce mai cumpara romanii online

     A trecut mai bine de o luna de la ultima postare in care va vorbeam despre ce mai cumpara lumea online. Se pare ca metoda cumparaturilor online prinde din ce in ce mai mult avant in fata celor din magazine asta si datorita ofertelor care le prinzi doar in online. Aici nu va mai trebui sa suporti costul in produs care ii revine consultantului la raft care de multe ori nici nu iti da sugestiile cele mai potrivite (practic nu isi merita banii). Sunt multe magazine care le poti promova in online dar cel mai bine e sa te decizi la unul doua maxim ca sa ai si rezultate pe viitor. 
      Mari vanzari s-au inregistrat pe partea de IT/Laptop si asta cred eu ca din cauza ca multi in aceste zile au inceput scolile/facultatile. Totodata si telefoanele au fost la mare cautare, as crede ca e gadgetul la care se gandesc romanii cel mai des sa si-l schimbe. 
      Vanzari s-au inregistrat si pe partea de electrocasnice mari dar aici au fost in numar mai moderat. Daca ai si tu in plan sa faci o achizitie noua de orice tipm verifica promotiile saptamanale ale celul mai mare retailer online eMag.


                                Promotiile saptamanii eMag