joi, 2 octombrie 2014

3 lucruri care te pot face sa zambesti din nou

        Iti doresti sa ai o viata mai lunga si mai sanatoasa? Am o veste buna pentru tine. Da se poate, cu un minim de efort!
       Este dificil de urmarit cele mai recente cercetari si studii efectuate asupra a ceea ce este bine si ceea ce nu este bine sa faci, pentru a trai mai mult. Cu toate acestea, un stil de viață sănătos este cu siguranta cheia succesului, de care ai nevoie. Sa faci doar câteva mici modificări esentiale în stilul tău de viata, poate insemna acel plus de care aveai nevoie in viata ta. Sfaturile de mai jos te va ajuta sa oferi vietii tale un ritm mai sanatos pentru o viata mai lunga si sanatoasa:

        Fa-ti timp pentru a te relaxa
 
      Noi toți trăim într-o lume agitata si incarcata cu întâlniri, termene limită de rezolvat, deplasari, evenimente profesionale și chiar petreceri. Cu un asa program incarcat, am putea gasi cateva minute libere sa ne relaxam? Da! Daca vrei să trăiești mai mult, ar trebui sa-ti faci întotdeauna timp pentru tine, să te retragi din activitatea continua in care esti angrenat. Chiar dacă doar si pentru 10 minute. Zambeste, relaxarea este vitala pentru psihicul si sufletul tau! Trage aer adanc in piept. Ai nevoie de o pauză la fiecare “inainte de” si “dupa … “. Nu degeaba exista si acel proverb cum ca orice pauza ar fi cheia marilor succese.

      Incearca sa eviti stresul cotidian

    Din nefericire, stresul este ceva inevitabil în lumea moderna de azi si este important sa înveti cum sa-i faci fata, mai ales cand esti implicat în cele mai dificile situații. Stresul poate duce la imbatranirea prematura, diverse boli și chiar acnee. Descopera-ti pacea interioara si asigura-te că tii stresul la distanta. In astfel de situatii, cand stresul isi face simtita prezenta, iti recomand sa respiri adânc de cateva ori si sa te gandesti la ceva frumos din viata ta, pentru a-i permite energiei pozitive sa te invaluie. Unul dintre cele mai bune moduri prin care poti sa trăiesti o viață mai lungă, mai sanatoasa este de a minimiza și a elimina pe cat posibil stresul din viata ta!

     Urmeaza-ti visele
 
Visele tale te vor inspira, iar rezultatele satisfacatoare ale actiunilor intreprinse de tine sunt cheia succesului tau, catre a-ti urma visele. Daca vrei sa fii un inginer, un avocat, un doctor, sau un dansator, asigura-te că-ti urmezi visul. Este întotdeauna posibil ca visele sa devina realitate, nu conteaza de cate ori ai eșuat în trecut, omul din greseli invata si isi continua drumul mai departe, cu pasi siguri. Nu este de ajuns doar sa visezi, doar sa-ti doresti, ci începe să si faci ceea ce trebuie spre a-ti implini visele, chiar acum! Dacă trăiești o viata fericita, împlinita, te vei bucura de o viață mai lungă si mai sanatoasa!