luni, 21 aprilie 2014

Router wireless, performant

      Daca esti in cautarea unui router wireless performant si la un pret decent iti recomand acest dispozitiv de la TP LINK: Router wireless N 300Mbps TP-LINK TL-WR841N
      Acest router ofera atat conexiuni prin fir cat si wireless, fiind proiectat pentru utilizarea impreuna cu alte echipamente de retea atat cele de acasa cat si pentru la birou

        Viteza si aria de acoperire

       Satandardul Wireless N ii confera o arie de acoperire mult mai mare fata de routere-le obisnuite si o viteza de pana la 15 ori mai mare fata de un router din clasele inferioare. Ofera o atenuare sporita a pierderilor de date, semnalul puternic persistand pe o distanta foarte mare avand diverse obstacole (pereti,mobilier,camere).
            Eu am achizitionat acest router din dorinta de a lua net gratis de la un vecin care sta cu doua etaje mult mai jos. Semnalul receprionat este unul bun (am trei liniute la semnal) iar viteza de download e undeva la 2-3 Mbs, as spune multumitor raportat la distanta.
               Pretul unui astfel de dispozitiv wireless este de doar 86 RON , cu alte cuvinte foarte bun la ceea ce ofera in acesti bani.

                                        VERIFICA PRET ACTUALIZAT