miercuri, 16 aprilie 2014

Adio Windows XP, ramai cu bine

     Windows XP iese la pensie. Au trecut 12 ani de la lansare. Am inceput sa lucrez pe 3.11, am trecut prin `95, `98, ME si XP, iar cu cel din urma am petrecut multi ani, ignorand Vista. Adio XP, dar ramai cu noi. Windows XP a fost unul dintre cele mai stabile sisteme de operare produse de Microsoft. Viitorul sta in Windows 8, cu toate ca este contestat de multi. Eu inca mai prefer Windows 7.
După 12 ani de la lansare, sistemul de operare Windows XP iese la pensie - asistența tehnică și update-urile automate nu vor mai fi disponibile. PC-ul sau laptop-ul tău, care rulează Windows XP, va funcționa în continuare, dar va deveni mai vulnerabil la breșele de securitate și la viruși. Ce spui, e timpul pentru un upgrade?

                                                                    UPGRADE ME

                                       Fotografie: După 12 ani de la lansare, sistemul de operare Windows XP iese la pensie - asistența tehnică și update-urile automate nu vor mai fi disponibile. PC-ul sau laptop-ul tău, care rulează Windows XP, va funcționa în continuare, dar va deveni mai vulnerabil la breșele de securitate și la viruși. Ce spui, e timpul pentru un upgrade?