marți, 15 iulie 2014

Evolio X6, primul smartphone octacore romanesc



         Smartphone-ul Evolio X6 are o viteza de reactie remarcabila oferita de procesorul cu 8 nuclee capabile sa lucreze simultan la o frecventa de 1,7 GHz, dar si de memoria RAM de 2 GB.

Jocurile si aplicatiile video solicitante ruleaza perfect gratie procesorului grafic ARM Mali 450 al smartphone-ului Evolio X6, tactat la o frecventa de 700 MHz, capabil sa redea imagini in format ultra HD 4K. 

                                          

                                        Cel mai bun pret Evolio X6

          Performante foto

    Camera principala, amplasata pe spatele smartphone-ului, realizeaza fotografii cu o rezolutie de 13 MP si dispune de blitz si functii precum detectarea zambetului, fotografiere din unghiuri multiple si realizarea de imagini panoramice. Iar pentru a raspunde ultimei mode in domeniul fotografiilor personale, camera frontala are o capacitate de 8 MP, ceea ce va transforma orice "selfie" intr-o fotografie reusita.

             Baterie de mare capacitate

        Evolio X6 are una dintre cele mai mari autonomii disponibile la acest moment pentru un smartphone pe piata din Romania.Bateria de 3150 MAH face posibila o functionare de lunga durata: pana la 10 zile de functionare in stand-by, si pana la 20 de ore de convorbiri (in retea 3G)

        Ecran de top - 5,5”, IPS Full HD

       Super smartphone-ul Evolio X6 are un ecran de top IPS Full HD de 5,5 inch, cu o rezolutie de 1920x1080 pixeli si o densitate 401 de pixeli per inch, fiind peste nivelul ecranelor de tip Retina. Evolio X6 ofera un unghi de vizibilitate foarte generos. Beneficiind de noua tehnologie OGS, X6 ofera imagini clare si luminoase. Cu un strat de sticla rezistent la zgarieturi, Gorilla Glass, fabricat de Corning, ecranul are margini foarte inguste, iar cadrul metalic ofera super smartphone-ului o eleganta aparte.

       Dispune de tehnologie de ultima generatie

     Evolio X6 are incorporata tehnologia NFC (near field communication) care permite, prin intermediul smartphone-ului, efectuarea de tranzactii financiare, schimb de continut digital si connectarea la alte echipamente electronice.

        Imi place mult acest smartphone. Inainte am avut Samsung Galaxy S+, dar imi place mai mult acesta. Nu se blocheaza, chiar daca rulezi diverse aplicatii, nici chiar la videloclipuri. Samsung mi se bloca si in timpul convorbirii uneori si nu aveam ce sa-i fac decat sa ii scot bateria si sa o introduc din nou.
        Chiar imi place cum se descurca acest smartphone.
         Pretul este unul exceptional de mic la cat de performant este si anume undeva la 1200 RON

                                                    COMANDA AICI