sâmbătă, 9 noiembrie 2019

Televizor curbat LED Smart Samsung, 123 cm, 49RU7302, review

   In format curbat, Samsung, 123 cm, 49RU7302 este o adevarata bijuterie in casa ta, un dispozitiv performant cu impact vizual semnificativ pe care ti-l recomand si tie. In general televizoarele in acest format sunt mai greu de gasit, beneficiind de un regim exclusivist care fac si pretul sa fie unul mai piperat. Exceptie de la aceasta regula, Samsung 49RU7302 este o alegere potrivita daca doresti sa bifezi un ecran generos avand rezolutia UHD, si cel mai important sa posede si interfata Smart. Practic ai un televizor multifunctional, capabil sa iti ofere in mod direct informatii in timp util din mediul online, sa te conecteze la aplicatii dedicate de streaming online si retele sociale. Face parte din gama 2019, ultima ca generatie ca aparitie, deci inca un motiv in plus sa il consideri tehnologic cea mai buna solutie de moment. 

                           Televizor curbat LED Smart Samsung, 123 cm, 49RU7302, 4K Ultra HD
    Samsung 49RU7302 reprezinta si un centru de entertaiment exclusivist, datorita interfetei Smart, ce iti pune la dispozitie zeci de aplicatii pentru navigare online, streaming de continut video si jocuri online. Zona de interfata smart este asemenea unui Smart Hub definit intr-un mod intuitiv, incat acum regasesti toate categoriile de continut preferate, canal TV, aplicatii de continut, jocuri si multe altele, intr-un singur loc. Constructia spectaculoasa va atrage cu siguranta privirile tuturor celor din jur, devenind astfel punctul de atractie cel mai cautat cu privirea din casa ta. 

                       Televizor curbat LED Smart Samsung, 123 cm, 49RU7302, 4K Ultra HD
  Un televizor versatil ce ofera posibilitati multiple de utilizare atunci cand se foloseste impreuna cu console de joc, ca monitor extern tv sau ca modalitate de proiectare prezentari video in salile de conferinte.Va fi excelent pentru impatimitii de jocuri video sau cei care prefera sa urmareasca un film online de pe laptop pe un ecran superb. Standul tubular ce ofera sustinere a intregului ansamblu contine toate firele de legatura pe care le mascheaza pentru a nu influenta negativ aspectul casei tale. Pentru o pozitie fixa pe orice suprafata, televizorul beneficiaza de doua picioruse metalice pozitionate simetric ce ii ofera astfel o stabilitate excelenta la vibratii sau miscari bruste. Ramele care inconjoara ecranul par aproape inexistente, ecranul central reusind sa fie astfel pus in valoare la intreaga suprafata a sa. Aspectul armonios al televizorului UHD curbat Samsung iti va incanta vederea si va da o nota de eleganta decorului tau.

                


    Televizorul Samsung 49RU7302 vine dotat cu un ecran generos cu o diagonala de 123 cm care suporta rezolutii UHD. Clipurile 4K și imaginile la rezoluție mare se văd sublim dar din pacate nu sunt suficiente materiale la rezoluție 4K nativa și trebuie sa te bazezi pe upscaling-ul facut de televizor, destul de bun. La orice film te-ai uita pe Samsung 49RU7302 este ca si cum l-ai vedea din nou, descoperi detalii care ti-au scapat, unghiuri noi, culorile sunt excelente. Ecranul cu o rezolutie de 3840 x 2160 pixeli iti va garanta prin intermediul celor 8 milioane de pixeli si a celor 27 de puncte de ajustare a culorii imagini foarte clare apropiate de cele din realitate. Acesta are la baza mai multe tehnologii de filtrare si optimizare printre care: HDR 4K–personalizeaza imaginile cu continut de culoare acolo unde apar defecte de transmisiune, Contrast Enhancer – ajusteaza automat contrastul la luminozitatea de interior a camerei tale, Auto Motion Plus – surprinde detalii exacte in cadrul snenelor de actiune ce se succed rapid, Film Mode – specific filmelor, Natural Mode Support, etc. Cu optounea Picture in Picture poti suprapune pe ecran pana la 4 ecrane impartite in 4 zone diferite care sa arate interfata smart sau alte posturi Tv concomitent. O alte tehnologie exclusiva Samsung, Supreme UHD Dimming, functioneaza aplicand principiul reducerii luminii de pe fundal din anumite zone ale ecranului pentru a accentua astfel culorile de negru inchis si umbrele personajelor din actiunea imaginilor transmise. Auto Depth Enhancer este o tehnologie inovativa specifica televizoarelor UHD ce analizeaza fiecare imagine si o ajusteaza in mod automat pentru a sublinia profunzimea culorilor si a diferentelor de contrast dintre alb si negru. Aceasta tehnologie va avea un efect vizibil in cadrul transmisiunilor ce afiseaza imagini surprinse din natura, de la departare de unde se poate zari atat planul curent cat si cel indepartat. HLG –  este tehnologia ce face legatura dintre imagini si sunet, activand toate caracteristicile disponibile audio (Dolby Sound, DTS, etc) in functie de imaginea transmisa.

    Sunetul este un alt element care reuseste sa impresioneze. Nu e nevoie sa il ridici la maxim pentru a avea parte de un sunet puternic dar si in cazul urcarii in volum, acesta isi pastreaza consistenta si claritatea. Inaltele se aud bine in rezonanta, la fel si bass-ul experienta fiind una pe cat se poate de interesanta. Acesta este compatibil cu Dolby Digital Plus, DTS Codecs si DTS Premium Sound 4.1 specific pentru sistemele de tip home cinema, Woofer, Multiroom Link si Bluetooth Audio. Puterea maxima a boxelor incorporate este de 20 W.

     Tunerul digital cu care vine dotat recomanda acest televizor ca fiind perfect compatibil cu noile norme de transmisie europeana lucru care se va vedea din punct de vedere al posturilor multe la numar pe care le va putea receptiona. In cazul in care vei rata una din emisiunile tale preferate, cu functia PVR, poti seta ca acesta sa inregistreze pe un HDD extern prin programare la ora si programul dorit. 

     Acesta sta foarte bine si din punct de vedere al conectivitatii fiind dotat cu 3 porturi HDMI, port component, 2 porturi USB 2.0, minijack pentru casti, si iesire audio digitala. Playerul media incorporat iti va da posibilitatea sa urmaresti filmul sau serialul tau preferat direct de pe stick pur si simplu conectand la portul USB 2.0. Vei putea conecta la acesta chiar si alte dispozitive ce ruleaza Android apoi reda imagini pe ecranul generos. Te bucuri de o gama larga de aplicatii din Google Play: YouTube, Netflix, jocuri si aplicatii retele sociale.




      Zona de interfata Smart este usor accesibila de pe butonul prin simpla apasare a butonului Smart al telecomenzii, transferul fiind aproape instant. Sunt prezente imbunatatiri in ceea ce reprezinta experienta de navigatie, un browser nativ care se incarca mult mai rapid, stie si Adobe Flash, primeste notificari, etc. Pe langa aplicatiile standard disponibile poti descarca si altele, daca iti faci un cont activ in  Samsung Store. Televizorul ofera diferite metode de conectare a dispozitivelor mobile, partajare sunet, sau streaming de continut video de pe oricare dispozituv portabil din jurul tau. Odata sincronizate, telefonul tau sau tableta se vor conecta rapid cu acesta pentru a apela functiile preferate mult mai usor. Pentru cei care prefera sa foloseasca televizorul pentru jocuri video, conectat la o consola PS4, exista un mod optim stabilit de producator pentru o experienta cat mai buna a transferului de informatie pe ecranul acestuia. Ate tehnologii disponibile pentru acest televizor, Samsung 49RU7302, fac referire la Time Shift – delurarea in timp a emisiunilor inregistrate in sistem Box Office, Picture in Picture – Impartirea in cadre separate a imaginii (redarea simultana a doua posturi Tv), Embeded POP (Ecranele pot fi plimbate pe toata suprafata ecranului sub forma unei ferestre POP OUT), functie Connect Share – interfata simplificata pentru conectare si partajare informatie cu dispozitivele mobile din jur, optiune inregistrare PVR, One Connect si conectare prin bluetooth. Televizorul Samsung UHD accepta dispozitive Apple pentru prima data. Cu AirPlay 2 integrat poti face streaming sau sharing de consinut continut de pe dispozitivele Apple pe ecranul mare. Vizualizeaza continutul de pe iPhone, iPad sau Mac pe televizorul tau.




   Deasemenea cu ajutorul tehnologiei Time Shift, televizorul va putea reda evenimente inregistrate ce poti fi delurate in timpul transmisiei pentru a reusi astfel sa captezi doar informatiile de interes pentru evenimentele urmarite. Sistemul Bluetooth Low Energy va intrerupe imediat conexiunea in momentul in care va detecta ca bateria telefonului tau este pe cale sa se descarce in totalitate. Pentru internet poti folosi fie o conexiune prin Wi-Fi sau LAN iar pentru transmisie date si fisiere ai inclus si modul de bluetooth.

Recomandare:


         Este alegerea perfecta daca iti doresti un televizor performant capabil sa redea o imagine clara intr-un format superior UHD curbat disponibil la un pret foarte bun: Verifica oferta pret


         Mai multe detalii tehnice si parerile celorlalti utilizatori care l-au testat, poti fi gasite aici


        Deasemenea daca ai noroc, il poti achizitiona chiar la reducere de pret, pret la care consider ca este un best buy: Verifica pret redus


                    Televizor curbat LED Smart Samsung, 123 cm, 49RU7302, 4K Ultra HD