duminică, 27 iulie 2014

Telefoane cu android ieftine

        Nu toata lumea dispune de o anumita suma de bani sa isi cumpere un telefon de fita de ultima generatie asa ca m-am gandit sa fac un top al celor mai bune telefoane cu android la un pret cat mai mic. 

1. Allview A4 You - 279 RON

   Un telefon relativ ieftin avand performante notabile pentru un android in banii acestia, un design placut, se misca bine in aplicatii fara l-am testat la jocuri merge fluent nu sacadeaza .
Camera este destul de buna nu face poze foarte clar dar merge..
   Sunetul e acceptabil , nici foarte tare dar nici foarte incet. Mai multe detalii tehnice pot fi vazute aici



                                                        >  CUMPARA AICI <


     Merge strună, ecran de calitate, respectă întocmai specificaţiile, aspect plăcut la exterior, folie de protecţie.  Telefonul este finut, se tine foarte bine in mana si are un ecran extrem de luminos ce reda culori foarte vii. Scoate aproape 12K in Antutu si se misca fluent.
Bateria nu strica mai puternică şi manualul de utilizare downloadabil (cel din cutie necesită ochelari puternici). Alte specificatii tehnice pot fi vizualizate aici



                                                          > CUMPARA AICI <



    Pe cat de inteligent, pe atat de avansat! Samsung Galaxy Young functioneaza minunat si va aduce cea mai avansata experienta mobila. Pastrand aspectul compact si elegant, telefonul mobil este dotat, totodata, cu cea mai recenta tehnologie, cele mai avansate functii si control inovator. Sustinut de conectivitatea rapida si continutul bogat, pentru ca dvs. sa va bucurati mereu de divertisment, acest telefon mobil va ofera tot ceea ce va doriti! Mai multe detalii tehnice gasiti aici.

          


                                                   > CUMPARA AICI <