joi, 3 iulie 2014

Lg G3, telefonul cu laser disponibil acum si in Romania

   Sud-coreenii de la LG Electronics au lansat pe piața din România cel mai performant smartphone al lor, care vine cu un ecran quad HD şi cu o cameră foto care foloseşte un sistem laser pentru focus



    LG G3 are un ecran de 5,5 inch Quad HD cu 538ppi și o rezoluție de 2.560x1.440 pixeli,  de patru ori mai mare decât cea a unui ecran HD, procesor quad-core 2.5 GHz, 2 GB RAM pentru varianta cu 16 GB spaţiu de stocare şi 3 GB RAM pentru cea cu 32 de GB, camera de 13MP OIS+ (Stabilizator Optic de Imagine Plus) cu un revoluționar Laser Auto Focus care poate face poze deosebit de clare, chiar și în condiții de întuneric, baterie Li-Ion 3000 mAh şi sistem de operare Android 4.4.2 Kit Kat.

                        

                                              CEL MAI BUN PRET AICI

    Camera avansată 13MP SOI+ este proiectată să surprindă rapid și ușor. Acest lucru este posibil prin inovativa caracteristică Laser Auto Focus, prima de acest tip pe categoria de smartphone. Această tehnologie permite telefonului să surprindă cele mai frumoase momente-chiar și la lumină redusă- prin măsurarea distanței dintre cameră și subiect, folosind un fascicul laser. Alături de tehnologia populară SOI+, care a apărut prima dată la LG G Pro 2, G3 va impresiona cu siguranță chiar și pe cei mai exigenți critici.
   Camera frontală de 2.1MP încorporează câteva noi îmbunătățiri cum ar fi un senzor de imagine mai mare și o deschidere mai mare pentru lumină și selfie-uri mai reușite.

                                           CUMPARA AICI

  Daca tot nu v-am convins sa vi-l cumparati, George Buhnici i-a facut un review video amanuntit pe care il puteti  vedea in continuarea acestui articol in care puteti observa cat de bine se misca acesta in teste