duminică, 28 septembrie 2014

Si totusi unde gasesti sa cumperi Iphone 6

       Lansat luna aceasta in cadrul unui eveniment grandios Iphone 6 a ajuns foarte rapid si in Romania. Daca in anii precedenti asteptam luni bune pana cand acesta sa apara in magazinele online din Romania uite ca de data aceasta ajunge sa fie disponibil pentru comanda chiar mai repede decat ma asteptam. Ba mai mult acesta era disponibil pentru precomanda la doar 2 saptamani de la lansare lucru care ne face sa credem ca piata din Romania devine din ce in ce mai interesanta pentru dezvoltatorii telefoanelor mobile de ultima generatie. 
C__Data_Users_DefApps_AppData_INTERNETEXPLORER_Temp_Saved Images_iphone-6-quickmobile-1
   Cei mai rapizi au fost cei de la Quickmobile, ei fiind primii care l-au pus pe stoc mai intai pentru precomanda, apoi comanda online. De laudat este si faptul ca au fost atat de rapizi incat au inceput sa livreze deja Iphone-urile precomandate pana din ziua lansarii pana acum. Facand un studiu cu privire la celelalte magazine online am observat ca stocurile s-au epuizat in doar cateva ore de cand acesta a fost pus pe stoc pentru comanda online. 

  Quickmobile este printre putinele magazine in care mai poti gasi disponibile pe stoc cele doua modele de Iphone6 (verifica preturi Iphone 6 aici). Trebuie sa te anunt din timp ca daca iti faci deja planuri sa iti inlocuiesti actualul telefon mobil cu noul Iphone 6 va trebui sa iti asiguri un buget destul de impresionant. Iar daca acest lucru te intristeaza un pic iti spun ca nu ai motive deoarece mai exista o sansa sa pui mana pe cel mai ravnit gadget actual participand la concursul organizat de Cristian China Birta pe blogul acestuia (detalii aici).