miercuri, 17 septembrie 2014

Mouse gaming performant

     Daca in articolul precedent am vorbit de tastaturi iluminate pentru gaming astazi voi face o selectie a celor mai bune mouse-uri pentru gaming. Trebuie sa spun de la inceput ca am incercat sa fac o selectie a celor mai bune preturi si m-am limitat la un buget de maxim 300 RON.
     Daca faci parte din categoria persoanelor pasionate de jocuri pe calculator, un accesoriu care nu trebuie sa iti lipseasca in lupta cu inamicii e un mouse bun gaming:


1.Mouse A4Tech Gaming F3



                            VERIFICA PRET ACTUALIZAT

     Un mouse foarte bun la acest pret, un design placut singurele inconveniente ar fi faptul ca click-ul e cam zgomotos.


 

                           VERIFICA PRET ACTUALIZAT


8 butoane programabile

     Personalizeaza pentru a se potrivi stilului tau de joc. Mouse-ul dispune de 8 butoane programabile care poti fi setate in functie de activitatea dorita (fie ca doresti sa arunci o grenada sau sa accesezi rapid inventarul).

Procesor ARM de 32 biti

     Procesorul sta la baza motorului Fusion pentru viteze incredibile permitandu-ti sa salvezi si sa folosesti macro-urile preferate. Cu softwear-ul Logitech Gaming creaza si atribuie macro-uri care pot fi accesate cu usurinta din Hyperion Fury.



              


3.Mouse Razer Abyssus 2014






                                             VERIFICA PRET ACTUALIZAT

     Un mouse perfect pentru shootere, in CS:GO acuratetea este impecabila, se misca incredibil de usor, este o varianta mult imbunatatita fata de precedesorul sau, cei 3500 DPI sunt arhisuficienti, raspunde rapid si prompt la comenzile userului, partile laterale cauciucate sunt bine venite.