marți, 16 septembrie 2014

Roots Revival Romania vine in orasul tau

       Se spune ca Galati e unul din orasele acelea plicticoase in care rar se mai intampla cate ceva iar evenimentele culturale sunt numarate pe degete. 
        Roots Revival Romania proiectul muzical care reuneşte artisti din 7 tari se va desfasura anul acesta în 10 orase din Romania printre care si orasul nostru Galati in perioada 23 septembrie – 12 octombrie. 
      Muzica de calitate va fi asigurata din artisti din mai multe tari Europene folosind instrumente traditionale din tarile lor de origine. Acest turneu al muzicii improvizate va avea ca punct de inspiratie muzica Mariei Tanase intr-o abordare unica a diferitelor culturi. 
      Evenimentul este programat pe data de 4 octombrie la Galati la Casa Studentilor. Eu sper intr-o participare cat mai numeroasa chiar din partea studentilor locatia fiind amplasata chiar langa campusul studentesc. 
      Iata cateva din numele care vor urca pe scena spectacolului:

     Mehdi Aminian (IRAN) – Ney; Mehmet Polat (TURCIA) – Oud; Leila Renault (FRANȚA) – Bas; Emmanuel Hohvannisyan (ARMENIA) – Duduk; Hristina Beleva (BULGARIA) – Gadulka; Monica Mădaș (ROMÂNIA) – Voce; Maria Casandra Hauși (ROMÂNIA) – Voce; Aleix Tobias Sabater (SPANIA) – Percuție.

      Iar daca nu esti din Galati si doresti sa ajungi la acest spectacol mai jos gasesti lista oraselor in care se desfasoara acest eveniment.

Programul turneului:
Craiova: 23 septembrie- Teatrul Marin Sorescu
Timişoara: 25 septembrie- Teatrul Naţional
Oradea: 26 septembrie – Casa Sindicatelor
Cluj-Napoca: 28 septembrie- Filarmonica Transilvania
Sibiu: 29 septembrie- Casa Sindicatelor
Braşov: 01 octombrie- Centrul Redută
Iaşi: 03 octombrie- Teatrul Luceafărul
Galaţi: 04 octombrie- Casa Studenţilor
Constanţa: 06 octombrie- Casa Sindicatelor
Bucureşti: 11 octombrie -Sala Radio
Bucureşti: 12 octombrie -Sala Radio