joi, 4 septembrie 2014

Inscrieri gratuite Filelist

Dupa cum a fost postat pe pagina celor de la Filelist azi cei ce doresc isi pot face cont gratis.
Dragii noștri utilizatori fideli, astăzi se împlinesc 7 ani de când iubitul nostru site vă servește cu filme, seriale, muzică și aplicații de cea mai bună calitate. Vrem să vă mulțumim întâi vouă pentru că fără voi noi nu am exista, de fapt noi toți suntem FileList, deci la mulți ani nouă tuturor! Mulțumiri speciale și uploaderilor pentru treaba minunată pe care o fac și nu în ultimul rând, mulțumim moderatorilor și administratorilor. Am ajuns aici numai datorită vouă, așa că vă invităm pe toți să vă bucurați cu noi.
Noutăți/bonusuri/evenimente:
  • Free signup http://filelist.ro/signup.php - dacă aveți cunoștințe, prieteni, amici care nu au cont pe FileList, vă invităm să le dați acel link să își poată face cont.
  • Freeleech global – toate torrentele urcate sunt free, deci downloadul nu este contorizat !
  • Concursuri – verificați secțiunea concursuri, staff-ul organizează diferite concursuri unde puteți câștiga GB upload, VIP etc.
  • Shop și FLCoins – am introdus o nouă monedă specială și unică pe care o puteți folosi pe site. Mai multe detalii despre cum obțineți FLCoins și pe ce le puteți cheltui aveți pe pagina shop-ului.
  • Blue theme – am introdus o nouă temă numită blue, cea pe care o vedeți acum activată pe site.
Dacă doriți să spuneți “la mulți ani” / o părere/ o sugestie etc o puteți face aici: http://filelist.ro/forums.php?action=viewtopic&topicid=102481>