duminică, 7 septembrie 2014

Recomandare laptop eMag

             Stii momentul acela in care nu ai inspiratie sau ai nevoie de cineva care sa te ajute cu un sfat sa iti alegi un laptop performant la un pret decent?
             In primul rand cand iti cumperi un laptop nu trebuie sa te bazezi doar pe caracteristici (binenteles conteaza in mare masura) deoarece va trebui sa te gandesti la ce il vei folosi: simpla navigare pe net, parte de programare, editare foto video sau gaming. 
               In continuare iti voi prezenta cele mai bune configuratii pentru un buget undeva la 2500 RON maxim.



                                VERIFICA PRET ACTUALIZAT


       Se misca bine si pe internet. Scroul obtinut in Windows7 x64 este de 5,6 datorita memorie si a hard disk-lui care desi e hibrid cel putin in testul windows are scor mic 5,9, iar placa video are tot un scor slab, nu stiu daca din cauza celei integrate (este vorba de scorul desktop aero, la gaming are scor 6 si un pic), procesorul are cel mai bun scor 7,2. Are ventilator bunicel pentru racire, la baterie l-am testat in jocuri si a tinut cam 1,5 ore, in youtube 3 ore, utilizare office duce pana la 4-5 ore.

    Pentru 200 RON in plus primesti un upgrade la acest model respectiv 6 Gb RAM, HDD de 1Tb si o placa video mai buna

                                         Detalii aici 

     Imi place totusi si acest Toshiba cu toate ca in ultima vreme nu prea mai au o reputatie asa de buna pe piata acum la un pret special (se aplica o reducere de 10%)  de un alb imaculat mai fashionist 



                           VERIFICA PRET ACTUALIZAT

      Am ramas placut surprins din punct de vedere al materialelor folosite, placut la atingere avand un spect solid iar luciul ii confera acestuia un aspect mai elegant elegant. Ca plusuri as putea remarca faptul ca vine cu 8 Gb RAM fata de modelele anterioare. Singurul inconvenient as gasi procesorul care este unul de nivel mediu mediu tactat la 1.6 Mhz. Se precizeaza ca vine si cu un Turbo Boost care l-ar ridica la 2600 Mhz dar nu as baga mana in foc ca se ajunge chiar atat de sus




             Sa recunosc, sunt un mare fan al seriei x550 de la Asus, practic as considera competitorul direct al celor de la Lenovo.
ASUS Seria X reinventeaza experienta de calcul de zi cu zi. Fie ca il folositi pentru munca sau pentru distractie, acest notebook este ideal atat pentru calcul productiv cat si pentru divertisment. 

                            VERIFICA PRET ACTUALIZAT