marți, 31 octombrie 2017

Total Crunch Xtreme - Aparat pentru fitness revolutionar la un pret accesibil

     Total Crunch Xtreme este un aparat fitness accesibil pe care il poate incerca orice in cazul in care exista dorinta si determinare pentru a obtine un corp modelat. Total Crunch Xtreme reprezinta o forma perfecta de a face exercitii acasa, iar dupa ce te familiarizezi cu tehnica, te bucuri din plin de beneficii pentru sanatate fizica si mentala. Dinamica aparatului permite punerea in miscarea a unei game variate de muschi astfel incat exercitiul sa iti permita o modelare uniforma la nivel de corp, astfel incat tinuta ta sa nu fie una diforma. 
      Aparatul poate fi reglat pentru a obtine un grad de dificultate potrivit experientei si a varstei, singura problema fiind implicarea unei vointe care sa te impinga de la spate pentru a urma cel putin cateva minute de exercitiu in fiecare seara. Rezultatele nu apar imediat, deoarece pentru a avea efectele dorite, acest exercitiu trebuie sustinut cu un meniu controlat si multa rabdare in timp. 
     Pentru a modifica nivelul de dificultate trebuie doar sa schimbi pozitia picioarelor pe bara de sustinere pentru un efort sustinut ce impune mai multa rezistenta.Principiul propriei greutati ce opune rezistenta este secretul eficientei acestul aparat de la Total Crunch.
     Progresul in timp poate fi urmarit cu ajutorul computerului de bord care va indica caloriile arse, timpul si numarul de miscari efectuate. E bine ca in timp sa iti propui sa ajungi la anumite obiective, care apoi trebuiesc depasite, la perioade de timp bine stabilite. Evolutia inseamna miscare, iar astfel se vor vedea si rezultatele. Sunt disponibile pana la 12 trepte de selectie rezistenta pentru dificultate. Redicarea sezutului prin propria forta se face cu ajutorul pistonului hidraulic montat la baza seii de sustinere.
                                                                         
      Acest aparat suporta pana la 100 Kg greutate corporala si are 5 nivele de dificultate. Acest model are un cadru de oțel protejat de un strat de vinil cu 2 dispozitive de sprijin pentru talpi si doua manere de sprijin pentru maini si o sa moale de bicicleta. Echipamentul este rezistent si usor si poate fi pliat pliabil, poate fi depozitat in spatii inguste ca de exemplu in debara sau la indemana sub pat, pentru a economisi spatiu.

Recomandare:

    Este alegerea perfecta daca iti doresti un dispozitiv fitness performant recomandat la orice varsta, totul la un pret accesibil : Verifica oferta pret

    Il poti achizitiona zilele acestea avand si un discount semnificativ, pret din oferta care il recomand tuturor: Verifica pret actualizat


                   
                           Total Crunch Xtreme