marți, 31 octombrie 2017

Total Crunch - Aparat pentru Fitness excelent pentru o forma de invidiat

      Miscarea este cea care da de fiecare data rezultatele cele mai bune in lupta cu greutatea asa ca daca iti doresti cu adevarat sa obtii corpul mult dorit si sa revii la forma de alta data, iti recomand aparatul de fitness Total Crunch. Asa cum si numele sugereaza, este un aparat care din punct de vedere al exercitiului pune o presiune totala pe o intreaga gama de muschi, cei ai abdomenului, coapse, si burta, stimuland rezistenta la un efort sustinut de lunga durata. 
      Nu trebuie sa iti faci grija daca vei putea face fata provocarii referitor la exercitiul complex oferit de aparat, deoarece este un model care se adreseaza tuturor, cu un grad al experientei sportive de la incepator la avansat. Aparatul poate fi reglat pentru a obtine un grad de dificultate potrivit experientei si a varstei, singura problema fiind implicarea unei vointe care sa te impinga de la spate pentru a urma cel putin cateva minute de exercitiu in fiecare seara. Rezultatele nu apar imediat, deoarece pentru a avea efectele dorite, acest exercitiu trebuie sustinut cu un meniu controlat si multa rabdare in timp. 

                           
      Este un aparat care imita exercitiile care le-ai putea urma la bazin, bratele fiind lucrate foarte bine in timpul miscarii de ridicare greutate corp, picioarele, in timpul miscarii ce imita mersul cu o bicicleta sportiva fara sa. Panoul de comanda cuprinde si un computer de bord ce masoara in timp toate aceste progrese parcurse de utilizator, viteza, distanta si caloriile arse. Este bine sa cunosti aceste detalii, deoarece in timp va fi ca o motivatie in timp, iar atunci cand vei citi continutul unui aliment interzis, si vei vedea cata miscare trebuie sa faci pentru a elimina acele grasimi, te vei indupleca sa nu mai consumi. 
     Cu timpul acest aparat a devenit o tendinta din ce in ce mai intalnita in casele romanilor, vorbindu-se din ce in ce mai mult de beneficiile reale pe care le aduce prin exercitiul controlat. De fiecare data cand vei incerca acest aparat vei imbunatati sustinut ritmul cardiac, iar in timp efortul pe care va trebui sa parcurgi va fi simtit mult mai usor. 
     Pentru a modifica nivelul de dificultate trebuie doar sa schimbi pozitia picioarelor pe bara de sustinere pentru un efort sustinut ce impune mai multa rezistenta. Cu priza inversa lucrezi bicepsii, spatele si muschii de pe spate in timp ce cu priza normala faci exercitii pentru piept si umeri. 
      Acest aparat suporta pana la 100 Kg greutate corporala si are 5 nivele de dificultate. Acest model are un cadru de oțel protejat de un strat de vinil cu 2 dispozitive de sprijin pentru talpi si doua manere de sprijin pentru maini si o sa moale de bicicleta. Echipamentul este rezistent si usor si poate fi pliat pliabil, poate fi depozitat in spatii inguste ca de exemplu in debara sau la indemana sub pat, pentru a economisi spatiu.

Recomandare:

    Este alegerea perfecta daca iti doresti un dispozitiv fitness performant recomandat la orice varsta, totul la un pret accesibil : Verifica oferta pret

    Il poti achizitiona zilele acestea avand si un discount semnificativ, pret din oferta care il recomand tuturor: Verifica pret actualizat