duminică, 1 octombrie 2017

Convector electric de podea Tesy CN 203 ZF pret si specificatii tehnice

     Conform principiului fizicii, caldura este stationara in partea superioara a camerei asa ca mai mult ca oricand ai nevoie de o solutie care sa furnizeze caldura consistenta in zona de podea. In cazul acesta o solutie foarte buna pentru zilele friguroase este convectorul de podea Tesy CN 203 ZF. Nu ai nevoie de o instalare propriu zisa, iar odata ce l-ai primit pur si simplu il racordezi la reteaua electrica si ai parte de caldura in doar cateva minute.        
       Convector electric de podea TESY CN 203 ZF are o putere de 2000 W ce poate fi reglata prin intermediul a 3 trepte de reglaj in functie de cat de repede vrei ca temperatura sa atinga un nivel optim in camera ta. Ca eficienta, acesta va putea face fata in cadrul incaperilor de pana in 42 mp.
       Deasemenea convectorul electric de podea TESY CN 203 ZF vine dotat si cu un termostat de siguranta indeplinind astfel normele de siguranta si protectie. Elementul de siguranta pentru zona de incalzire este reprezentata de o grila de aerisire metalica. Daca doresti o incalzire rapida, convectorul poseda functia Turbo, care se foloseste de toata capacitatea de incalzire la putere maxima.
      Nu ocupa nici prea mult spatiu iar greutatea sa de doar 3.2 Kg il recomanda ca fiind un dispozitiv perfect pentru camera in care locuiesti.

Recomandare:

     Atunci cand zilele alterneaza, cand mai frig, cand mai cald, este o solutie optima atata pentru cei care au centrala termica cat si cei fara, disponibil la un pret accesibil: Verifica oferta pret

     Zilele acestea fiind inclus in campania de reduceri pentru iarna, are o reducere consistenta: Verifica pret actualizat


                        Convector electric de podea Tesy CN 203 ZF, 2000 W, 3 trepte de putere, Termostat de siguranta, Termostat reglabil, Protectie anti-inghet