vineri, 23 februarie 2018

Bicicleta si aparat pentru Fitness Wayflex Rowing Bike - Pret si pareri la prima utilizare

     Bicicleta si aparatul pentru fitness Wayflex Rowing Bike de culoare rosu si negru este ideal pentru persoanele indiferent de varsta, femei si barbati, care doresc sa isi mentina mobilitatea si a scapa de kilogramele nedorite. Folosind acest aparat zilnic puteti realiza exercitii pentru toata grupa de muschi ai corpului uman care sunt pusi in miscare simultan si va vor ajuta sa: Reduceti senzatia de intepenire; Va ajuta sa va miscati mai usor; Aveti mai multa energie si pofta de viata; Reduceti riscul de accidente vasculare; Reduceti riscul bolilor metabolice. Ce e nou si deosebit la aceast aparat fitness este faptul ca il poti folosi atat pentru functia de bicicleta cat si pentru a face exercitii pentru vaslit.       
      Wayflex Rowing Bike este un aparat de fitness care imbina avantajele mersului si alergatului cu cele ale ciclismului ce va permite o miscare uniforma punand astfel in miscare toate grupele de muschi importante atat la nivelul abdomenului, picioarelor si feselor. Cu exercitiul de bicicleta faci cardio si iti tonifici picioarele fesele si coapsele in timp ce cu exercitiul pentru vaslit poti sculpta si poti construi masa musculara pentru partea superioara a corpului si abdomen. Acest model cu dimensiunile de: (L, l, H) cm 85 x 41 x 105 cm are o greutate de numai 16,9 Kg si nu ocupa mult loc. 
     Ca modalitate de protectie la accidente, pedalele sunt prevazute cu un sistem antiderapant cu curea reglabila care fac ca piciorul sa ramana fix pe toata perioada exercitiului. Distanta dintre pedale este de 20 cm. Saua are un sistem de reglare pe verticala in functie de lungimea picioarelor pentru o pozitie cat mai comoda. Acest model are in dotare senzori de puls incorporati in manere cu conectare la computerul bicicletei. Wayflex Rowing Bike include o pereche de brate fixe, pentru a obtine un antrenament mai stabil. Acest model fiind construit din materiale de buna calitate este rezistent la greutati corporale de pana la 100 Kg.
      Bicicleta este dotata cu un panou de comanda cu display LED, care afiseaza informatii cu scanare la: timp, viteza, distanta, calorii si puls ce va permite sa examinati valorile pe intervale. Computerul din dotare este programat manual avand ca sursa de energie o baterie de 1,5 V.     
      Wayflex Rowing Bike functioneaza precum o bicicleta stationara si va permite sa efectuati exercitiile in propria locuinta, pe terasa, afara in curte sau hoteluri si sali de fitness cu trafic redus. Aparatul are 8 nivele de reglare a rezistentei la manetele de pedalare, ce pot fi accesate de variatorul manual de presiune cu sistem de franare magnetic de pe ghidon, fara a opri antrenamentul.    

                                    
                          

     Acest model foloseste un magnet permanent, care poate fi ori apropiat sau indepartat rezultand o rezistenta diferita. Acest mecanism de rezistenta/franare, implica gradul de dificultate cu care vei pedala in functie de modul in care este acesta ajustat. In plus acest model din punct de vedere tehnologic este dotat cu o volanta avand un diametru de 28 cm, cu o greutate de 4 kg izolata fonic, care determina miscarea intregii biciclete. Rolul volantei este de a asigura o miscare cat mai lina datorita inertiei, iar efectele se vor resimti asupra organismului, protejand articulatiile, cat si asupra aparatului in sine, care va avea o durata de viata mai lunga. Centrul de greutate al aparatului are o baza de sustinere ferma cu dispozitive antiderapante ce nu permit deplasarea bicicletei in timpul antrenamentului.     
      Acest model are un cadru de oțel protejat de un strat de vinil cu 2 dispozitive de sprijin pentru talpi si doua manere de sprijin pentru maini si o sa moale de bicicleta. Echipamentul este rezistent si usor si poate fi pliat pliabil, poate fi depozitat in spatii inguste ca de exemplu in debara sau la indemana, pentru a economisi spatiu.

Recomandare:     

    Este alegerea perfecta daca va doriti un stil de viata sanatos: Verifica oferta pret     

    Primesti garantie 24 de luni iar transportul este gratuit daca o comanzi de aici     

     Vezi parerile si celorlalti cumparatori respectiv mai multe imagini si informatii pe pagina producatorului aici


Wayflex Rowing Bike