vineri, 16 martie 2018

Dri Buddi Air - Uscator electric de rufe pret si performante

    Vechile probleme cu rufele in timpul rece sunt ca si uitate cu ajutorul uscatorului profesionist Dri Buddi Air, capabil sa ofere aceleasi performante ca un dispozitiv electrocasnic conventional, avand costuri mult reduse la consumul energetic. Dri Buddi Air  este practic varianta imbunatatita a vechiului model Dri Buddi, un uscator ce s-a bucurat din plin de atentia cumparatorilor fiind un best buy in 2017. Atunci cand ai copii mici sau in cazul in care lucrezi la bucatarie sai intr-un birou unde ai nevoie  mereu de haine proaspat spalate si uscate rapid, solutia optima si mai putin costisitoare este acest aparat de uscat Dri Buddi Air. Aparatul poate fi transportat si depozitat foarte usor, dupa folosire acest model putand fi pliat si depozitat pur si simplu pe un raft in debara, fara ca sa ocupe mult spatiu.
     Aparatul din punct de vedere constructiv este alcatuit dintr-un schelet de sustinere din tuburi telescopice din duraluminiu ce suporta o greutate de maxim 14 kg pentru un numar de maxim 20 articole vestimentare. Tot acest ansamblu face legatura cu un pilon din duraluminiu cu baza de sustinere pe un grup motor aeroterma foarte silentios, cu trei picioare de sprijin la un unghi de 120 de grade. Tot acest ansamblu de uscare este acoperit cu o husa de forma cilindrica dintr-un material textil sintetic usor avand prevazute doua fermoare in plan vertical si circular in partea superioara a cilindrului format de scheletul de sustinere. Pentru etansarea husei montate pe scheletul de sustinere capatul liber al husei din partea inferioara se strange cu ajutorul unui siret in jurul aerotermei de jos.

                                                    Dri Buddi Air

     O data montat acest ansamblu ingenios de uscare rufe, putem sa introducem in interiorul cilindrului format de husa, rufele pe care le agatam cu ajutorul umeraselor de partea superioara a stelajului. O data terminata insiruirea de rufe pe umeras tragem fermoarele de inchidere si pornim aeroterma. Traseul aerului cald este ascendent colectand pe parcursul traseului umezeala din rufele agatate pe umeras si pe care o evacueaza intensiv afara din uscator. Temperatura de uscare este de 75°C, iar aerul cald umed este evacuat afare in partea superioara a uscatorului printr-un sistem de deschideri calibrate care mentin o mica suprapresiune in interiorul uscatorului. Locul de amplasare al uscatorului este bine sa fie facut intr-o incapere cu sistem de aerisire afara pentru a nu creste gradul de aer umed in casa mai ales cand uscatorul functioneaza la capacitate maxima de 14 kg de rufe.
    Aeroterma din punct de vedere tehnologic are in dotare un temporizator electronic cu 5 trepte de reglaj de la minim 30 de minute la maxim 180 de minute, in functie de cantitatea de rufe puse la uscat pana in 14 kg. Toate componetele acestui model sunt confectionate din duraluminiu plastic si material sintetic. Datorita motorului si a elementului incalzitor din dotare cu puterea de 900 W/h, acest model este si foarte silentios, nivelul de zgomot emis nu depaseste 32 dB. Acest aparat cu sistem stabil, are o greutate totala de 5,23 Kg si dimensiunile pe (diagonala x inaltime)cm: 65 x 160 ne va bucura inca de la prima folosire. Aparatul se va dovedi folositor in cazul apartamentelor subdimensionate, in garsoniere si acolo unde general spatiul util este o problema si nu poate fi instalata un uscator de rufe clasic. 

Recomandare:

    Este atat de comod iar timpul de uscare rapid il face sa fie o solutie perfecta pentru oricine doreste sa aiba gata hainele uscate: Verifica oferta pret

   Poate fi achizitionat zilele acestea avand un pret redus in magazinul online, reducere care il face sa fie un best buy al momentului: Verifica pret actualizat