sâmbătă, 17 martie 2018

Dynagym - Placa multifunctionala pentru fitness pret si pareri

     Nimeni nu a spus ca sportul este un lucru simplu dar daca vrei sa obtii performante si sa mentii un corp bine sculptat de sus pana jos trebuie sa iti impui ca acest lucru sa faca parte din viata ta, asemenea unui hobby pe care sa il practici cat mai des. Si pentru ca stim ca uneori devine plictisitor sa faci acelasi lucru mereu, ne-am gandit ca e cazul sa experimentezi un nou mod de a face sport alaturi de placa multifunctionala Dynagym, un model ce permite sa executi o serie de exercitii creative prin miscari regulate care sa iti puna in miscare intregul corp. Placa multifunctionala pentru fitness Dynagym este alegerea perfecta daca vrei sa experimentezi bucuria de a face sport intr-un mod cat mai inovativ, care sa te motiveze prin exercitii variate care pun in interactiune mai multe zone a corpului, antrenand grupe de muschi variate. 
    Nu conteaza care este stadiul de pregatire, fie ca esti incepator in domeniu sau mai avansat, te vei putea bucura de antrenamente complete chiar la tine acasa, fiind mult mai practic decat sa ajungi zi de zi intr-o sala de fitness. In comoditatea casei tale vei putea practica sportul preferat ascultand muzica preferata ambientala sau urmarind emisiunile de interes la televizor. Aparatul de fitness Dynagym este accesibil si ca pret, fiind la pret de un abonament pe doua luni de zile la o sala de fitness. 

                                         
     Designul modern ce se aseamana cu o placa de surfing usor curbata la interior iti da posibilitatea sa facu miscari prin balansare, rasucire urcare sau coborare. Nu te vei plictisi deloc de aceasta fiind motorul zilnic de distractie si voie buna. Placa este capabila sa ofere utiizatorului pana la 5 exercitii oferite de mai multe aparate puse cap coada astfel: placa pentru echilibru, placa twist, placa roller, placa pentru stretching și stepper. Nu conteaza cu  vei utiliza placa, superior, inferior, deoarece oricum o vei aseza pe suprafata de lucru aceasta se va adapta unui anumit set de exercitii, Miscarile pe care le vei putea experimenta vor putea fi animate cu ajutorul unor corzi de prindere elastice care au rolul de a antrena in acelasi timp bratele, intareste muschii picioarelor care se contracta in exercitiul de mentinere echilibru sau miscarea continua de balansare de la stanga la dreapta pe suprafata ei. Materialele ce inconjoara exteriorul, atat superior si inferior este unul din cauciuc rezistent cu intarituri din plastic, si zimti la margini, pentru a ajuta in mentinerea unui echilibru constant in timpul exercitiilor. Acestea fac o priza buna la incaltamintea sport pentru a nu aluneca si a evita astfel accidentele de orice fel. 

                                          
        Primul exercitiu iti va permite sa pui o preiune pe muschii piciirului drept urmand ca cel din stanga sa fie dus la aceeasi pozitie pe placa si apoi pe suprafata solului. Exerctitiul se poate executa 5 cu 5 minute, fiind necesar interschimbarea piciorului de sprijin pentru a evita solicitarea si oboseala. Nu trebuie sa uiti si de corzile interactive care se pot fixa astfel incat sa poti lucra in acelasi timp si bratele prin ridicarea membrelor la nivel superior si apoi revenirea in pozitie statica. 

                                         

         Problemele legate de echilibru vor fi asimilate in timp prin exercitiu si rabdare, iar asta va insemna si distractie dar si beneficiul de a slabi in mod natural daca ai un pic de vointa. Cu placa multifunctionala Dynagym te vei bucura de un antrenament complet, si iti vei remodela corpul, putand sa faci peste 100 de exercitii fizice de intensitati diferite care vor contribui la o silueta de invidiat!
                                          
     Echipamentul este rezistent si usor si poate fi depozitat in spatii inguste ca de exemplu in debara sau la indemana sub pat, pentru a economisi spatiu.

Recomandare:

    Este alegerea perfecta daca iti doresti un dispozitiv fitness performant recomandat la orice varsta, totul la un pret accesibil: Verifica oferta pret

    Il poti achizitiona zilele acestea avand si un discount semnificativ, pret din oferta care il recomand tuturor: Verifica pret actualizat


               
                                Imagini pentru Dynagym