joi, 10 ianuarie 2019

Vertical Steamer aparat de călcat cu aburi pret si pareri

     Vertical Steamer ofera o alternativa buna la fiarele de calcat clasice, un dispozitiv de calcat vertical pentru curatarea cu abur, care iti va usura din ce in ce mai mult viata si te va ajuta sa termini de calcat rufele mai rapid. Stim foarte bine ca pentru multi dintre noi, calcatul rufelor nu se afla printre cele mai preferate activitati, dar daca trebuie, uneori pierdem chiar si ore cu aceasta operatiune anevoioasa. Totul poate fi dat uitarii cu acest aparat minune de la Vertical Steamer, ce se foloseste de puterea aburului pentru a netezi suprafetele hainelor tale, totul intr-un timp record. Initial am comandat acest aparat la testare deoarece nu am fost ferm convins de abilitatile sale, dar se pare ca m-am inselat, fiind ideal pentru retusuri de ultim moment si articolele dificil de calcat. Rapid si simplu de utilizat, acesta este un supliment perfect la fierul de calcat. Folosind acest aparat de calcat cu abur nu mai ai nevoie de masa de calcat, ceea ce face calcatul simplu. 
 
                           
    Pompa electrica furnizeaza abur continuu pentru indepartarea rapida si usoara a cutelor. Atunci cand calci haine groase, cum ar fi paltoane, trebuie sa insisti mai mult, astfel incat aburul sa patrunda mai bine si tesatura sa fie cat mai uniform aranjata. Raman totusi la parerea ca Vertical Steamer este mult mai util in cazul hainelor subtiri, cum ar fi camasi, tricouri din bumbac ce trebuiesc calcate rapid, acesta fiind mai greoi de folosit in cazul tesaturilor mai groase. Am calcat cu el tricouri, camasi, blugi, rochii de in. In functie de cat de gros este materialul se calca mai usor sau mai greu ( are o perie speciala pentru haine groase gen paltoane ).  
   Capacitatea sa este una ridicată, așa că Vertical Steamer poate calcă cu foarte mare ușurință tot felul de materiale textile, de la articole vestimentare confecționate din bumbac sau diverse materiale subțiri, perdele și fete de masă, până la cuverturi, ori draperii groase. Datorită poziției sale verticale, nu mai trebuie să te preocupi de modul de folosire a aparatului de călcat. Hainele tale se pot netezi și reîmprospăta direct pe umeraș, în timp ce perdelele pot fi agățate la fereastră și abia apoi călcate.
                       

În pachetul Vertical Steamer vei găsi:

  • 1 accesoriu vertical pentru curățare cu aburi
  • 1 cablu conector, care face legătura la priză
  • 1 capăt detașabil pentru îndreptarea cutelor
  • 1 capăt detașabil cu perie pentru textile groase
  • 1 cană din plastic pentru măsurat apa
  • 1 husă protectoare pentru depozitare
     Aparatul de calcat vertical portabil este usor si comod datorita designului ergonomic si compact. Trebuie doar sa apesi declansatorul si poti indeparta cutele rapid cu abur continuu. Aburul fierbinte ucide pana la 99,9 % din bacteriile de pe haine si ajuta la amanarea spalarii sau a curatarii uscate. Aburul puternic indeparteaza mirosurile de tigara, de mancare si corporale. Functioneaza pe baza de abur, ceea ce inseamna ca trebuie mereu sa aiba apa in rezervor. Rezervorul este micut si ajunge maxim pentru calcarea a 10 articole vestimentare, astfel ca trebuie sa ulmplii destul de des cu apa de la robinet. Puterea maxima de 1100 W face ca aburul rezultat sa fie unul consistent, alimentat din rezervorul de 250 ml. Debitul aburului ajunge in medie la 13-23 g/min, in functie de tare apesi pe pistonul de evacuare abur. Am vazut acest mod de a calca destul de des si in cadrul magazinelor de la mall, unde hainele probate se sifoneaza destul de rapid. Nu este cea mai mare inventie daca as putea spune astfel, dar cu siguranta este un lucru care se va dovedi util la casa fiecaruia, in momentele critice mai ales cand doresti sa calci rapid si eficient.

Recomandare:

        Este alegerea perfecta daca iti doresti un fier de calcat performant, usor de utilizat si disponibil la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

       Il poti achizitiona mai ieftin de atat, zilele acestea beneficiind de o reducere semnificativa, pret la care consider ca este un best buy: Verifica pret actualizat