luni, 3 august 2015

Hidrofor Wasserkonig WKP3500-48/25H pret, caracteristici si pareri

        Vremea neprielnica si lipsa de ploaie din ultima perioada pare sa afecteze din ce in ce mai mult culturile asa ca iti recomand sa achizitionezi un hidrofor performant si anume modelul Wasserkonig WKP3500-48/25H. E alegerea perfecta daca iti doresti un dispozitiv performant de origine germana care sa faca fata in orice conditii de mediu. 
         Wasserkonig WKP3500-48/25H este un grup hidrofor auto-amorsat echipat cu pompa din fonta. In partea de jos acesta este prevazut cu o butelie de capacitate 24 litri protejata prin membrana de cauciuc. Presiunea din interior poate fi urmarita cu ajutorul unui manometru prezent in partea superioara a acestuia.
        Acesta are o putere totala de 1100W cu un debit maxim de 3500 litri in decursul unei ore. Adancimea maxima de la care poate trage apa este de 9 metri iar inaltimea maxima la care poate livra apa este de 48 de metri. Presiunea maxima suportata este de 4.8 bari iar in caz de suprasolicitare si incalzire acesta este dotat cu o protectie termica autoresetabila.

Recomandare:

        Este alegerea perfecta daca iti doresti un dispozitiv performant foarte util zilele acestea calduroase disponibil la un pret foarte bun, transportul fiind gratuit pana la tine acasa: Verifica oferta pret


          Daca ai noroc, zilele acestea o poti achizitiona la reducere de pret avand un discount de 26%Verifica pret redus