luni, 3 august 2015

Hidrofor Einhell BG-WW 636 pret, caracteristici si pareri

          Daca caldura din ultima perioada si seceta prelungita incepe sa iti afecteze culturile e cazul sa iti achizitionezi un hidrofor performant si anume modelul  Einhell BG-WW 636. Hidroforul Einhell BG-WW 636 este de un real folos zilele acestea cand intreaga cultura pare sa se compromita datorita lipsei umiditatii din sol. Hidroforul pompeaza apa din fantana/canal sau cisterna in mod automat cu o presiune stabila a apei vizibil pe ceasul manometric cu care acesta este dotat.
          Unitatea este alimentata cu un motor asincron ce exercita o putere de pana la 600W livrand un debit maxim de pana la 3600 litri pe ora. Volumul rezervorului situat in partea de jos este de 20 de litri. In interior presiunea poate atinge o cota maxima de 4 bari.
             Adancimea maxima de la care poate trage apa este de 8 metri iar inaltimea maxima la care poate livra apa este de 40 de metri. Presiunea maxima suportata este de 4 bari iar in caz de suprasolicitare si incalzire acesta este dotat cu o protectie termica autoresetabila.

Recomandare:

        Este alegerea perfecta daca iti doresti un dispozitiv performant foarte util zilele acestea calduroase disponibil la un pret foarte bun, transportul fiind gratuit pana la tine acasa: Verifica oferta pret


          Daca ai noroc, zilele acestea o poti achizitiona la reducere de pret avand un discount de 15%Verifica pret redus