luni, 3 august 2015

Arctic EF6100+ cel mai bun pret pentru o masina de spalat automata

          Arctic EF6100+ este alegerea perfecta daca iti doresti o masina de spalat cu dotari standard eficienta si economica disponibila la cel mai bun pret de pe piata. Desi din punct de vedere al design-ului s-a mers mai mult pe un aspect mai clasic, masina de spalat Arctic EF6100+ este destul de bine dotata din punct de vedere tehnic ceea ce o face sa fie in prezent una dintre cele mai bine vandute masini de spalat din magazinele online. 
          Panoul de comanda situat in partea superioara a tamburului din inox este dotat cu un selector de programe si mai multe butoane cu ajutorul carora puteti selecta viteza de centrifugare plus alte optiuni specifice acestui model.
          Masina de spalat automata Arctic EF6100+ are o capacitate maxima de stocare rufe de 6 Kg si o viteza de centrifugare de pana la 1000 rpm. Sa spunem ca si energetic aceasta este bine optimizata fiind incadrata in clasa de consum A+, economica cu pana la 25% fata de modelele clasice din clasa A. 
        Aceasta dispune de 15 programe de spalare (bumbac, lana, sintetice), lucruri delicate, spalare rapida 30 minute.
       In timpul functionarii aceasta este foarte silentioasa fiind dotata cu un sistem anti-noise de reducere zgomot. 

Recomandare:

         Primesti garantie 3 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

          Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat


          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici