vineri, 7 martie 2014

Ghita Ciobanul este inlocuit de Adrian Oprea

    Se pare ca cei de la Vodafone vor sa continue povestea de succes a deja faimosului Ghita Ciobanul prin noul personaj Adrian Oprea. Se specula in ultima vreme ca Ghita Ciobanul ar fi rupt contractul cu cei de la Vodafone in momentul in care acesta a ajuns sa posteze o poza pe pagina sa de Facebook cu Victor Ponta.
     Ghita a anuntat ieri pe Facebook ca vine la Vodafone maine in vizita si se intalneste si cu presa, si cu fanii.   Cred – si nu e chiar incredibil deloc – ca o companie mare poate avea o campanie cu doua personaje in paralel cand comunica servicii / produse diferite pe segmente diferite. In plus, personajele, din ce vad eu, au roluri diferite. Unul ii cheama pe oameni la el (Ghita), celalalt merge la oameni prin tara (Adrian). Eu zic ca se completeaza foarte bine.
     Ghita in schimb se poate lauda cu un numar destul de mare al sustinatorilor pe Facebook pagina sa oficiala numarand peste 500 de mii de like-uri (deci aici ar mai fi de lucru pentru Adrian Oprea).
      Videoclipul pare unul interesant cu lipici la public abordand aceiasi idee a omului simplu care se foloseste de avantajele retelei Vodafone.
      Ce parere aveti despre noul spot Vodafone?