marți, 24 septembrie 2013

ULTIMA SANSA DE A CUMPARA BILETE LA CONCERTUL VUNK DE LA SALA POLIVALENTA

Au mai rămas doar 10 zile (3 octombrie) și mai puțin de 1000 de bilete la cel mai mare concert al unei trupe românești din acest an: Vunk- #asasishow. Din ambiția de a declara cât mai repede spectacolul sold-out, organizatorii au pus la cale o adevărată lichidare de stoc între 24 și 26 septembrie, prețul tuturor biletelor rămase în vânzare fiind mai mic cu 20%. 

Vunk, cea mai bună trupă rock românească din ultimii ani pune în scenă pe 3 octombrie la Sala Polivalentă un adevărat laborator unde dorește să găsească alături de cei 5200 de fani formula fericirii. Timp de 2 ore, formația va cânta cele mai mari hituri lansate în cei aproape 14 ani de carieră. Spectacolul care va revoluționa lumea muzicală românească îmbină tehnologia de ultimă oră cu hiturile trupei, într-o experiență unică pentru fiecare spectator care va face parte din show într-o manieră absolut surprinzătoare. Alături de trupă vor urca pe scenă 4 voci feminine de excepție: Alexandra Ușurelu, Andra, Loredana plus un nume secret la care nu se așteaptă nimeni. Iar ceea ce este cu adevărat impresionant, îl reprezintă numărul de oameni angrenați în punerea în scenă a acestui show: nu mai puțin de 350 de oameni lucrează în momentul de față la producția celui mai important concert rock al acestui sfârșit de an.

"Mereu suntem în căutarea fericirii. Unii o caută într-o altă persoană, alții în toată lumea. Unii o găsesc în pasiunea sau harul lor, alții zic că banii aduc fericirea. Mai mereu, când o găsim, încerăm să oprim timpul în loc. Într-o amintire, într-o poză, întro poveste, într-un cântec. Pe 3 octombrie, noi vom face acest lucru într-un concert. Timp de aproape două ore, vom căuta formula fericirii și vom opri timpul în loc, iar Sala Polivalentă va fi laboratorul nostru uriaș, ca să încăpeți voi toți. Vino să creăm și să găsim fericirea împreună. Tu faci parte din formula fericirii."
VUNK

Biletele pot fi gasite în rețeaua magazinelor Diverta, Germanos, Orange, Vodafone, oficiile Postei Romane semnalizate "bilete.ro" si casa de bilete a Salii Palatului, iar online pe principalele siteuri de specialitatewww.eventim.rowww.bilete.rowww.myticket.ro si www.iabilet.ro