vineri, 13 septembrie 2013

Fii primul care afla cand vor fi disponibile iPhone 5S si iPhone 5C in Romania:


      
  Noile modele Iphone 5s si 5c vor fi disponibile incepand cu luna octombrie 2013. Afla primul cand apare in Romania doar aici
     iPhone 5 a creat un precedent in lumea telefoanelor smart, iar noul iPhone 5s te va duce la urmatorul nivel. Inspirat chiar de tine, iPhone 5s introduce un nou standard in materie de design. Acum este mai simplu ca niciodata sa navighezi cu un singur touch, sa alegi melodia preferata din playlist sau sa realizezi o fotografie.
iPhone 5s va fi disponibil in trei culori: auriu, argintiu si gri spatial. Extrem de subtire si elegant, acesta este construit din aluminiu si sticla, precum si din cristal de safir in cazul butonului de home si a camerei iSight.


Touch ID



    In premiera, iPhone 5s lanseaza o noua functionalitate de securitate - Touch ID, ce permite deblocarea telefonului prin scanarea amprentei, totul prin intermediul singurului buton fizic.


  Procesor A7


    iPhone 5s te va uimi cu noul sau procesor de tip A7, primul cu o arhitectura de 64 de biti existenta pe un smartphone. In plus, coprocesorul de miscare M7 este creat special pentru a da o noua dimensiune aplicatiilor, colectand date de la accelerometru, giroscop si busola, cu un consum redus de bateriei
  
  iSight 

   Noul iPhone vine cu cea mai avansata tehnologie pentru ca sa realizezi cele mai reusite fotografii, oriunde si oricand, avand 8 MP si senzor cu 15% mai mare. Cu noua camera poti face pana la 10 cadre pe secunda pentru ca apoi sa alegi tu fotografia preferata sau inregistra video de 720p la 120 cadre pe secunda! Smartphone-ul detine si un blitz dual LED pentru a-si autoregla intensitatea si temperatura de culoare, atunci cand fotografiezi oameni.