sâmbătă, 6 iunie 2015

Controleaza creierul uman

         Ma, ori sunt eu prea mindfuck ori sunt un geniu neinteles de societate. V-ati gandit vreodata daca creierul uman poate fi controlat/programat? Stiti voi mai mult sau mai putin cam la fel cum procedam cu un cpu.
          Stiu sigur ca exista metode de a induce mai multe persoane in acelasi status mental in acelasi moment, asta inseamna ca intr-un fel creierele noastre pot fi programate sa faca diverse lucruri involuntar. Totusi nu imi pot explica natura constiintei umane, fiind singurul lucru care ne deosebeste de celelalte subspecii cu care avem adn in comun.
          Genetic la nivel de ADN suntem 99% identici cu primatele (cimpanzei) si totusi cu 1% diferenta de ADN ne consideram inteligenti si avem constiinta, lucru care nu s-a dovedit a exista si la alte subspecii, repet, specii cu care avem ADN in comun, asta inseamna ca natura constiintei face parte absolut din acea diferenta de 1%. Adica suntem constienti de timp, de moarte, de spatiu, de viata, etc. Suntem constienti de faptul ca suntem constienti - wow, mindfuck lvl 99. Si totusi creierul uman este destul de previzibil si prin urmare programabil.
Cu toate ca ne place sa ne gandim ca suntem "speciali" de fapt nu suntem deloc speciali, (in afara de constiinta)  La nivel molecular suntem toti compusi din cele mai comune elemente chimice aflate in univers. Oxigen, Hidrogen, Carbon, Nitrogen, exact aceleasi elemente din care este compus insusi universul.
              Wow...