miercuri, 20 august 2014

Salariu Iqbox Cosmote

     IQBOX.RO are o retea de magazine Cosmote care include peste 20 de parteneri. Din 32 de magazine deschise in cele mai importante orase din Romania, IQBOX.RO SRL detine 8 magazine proprii.
      Compania de asemenea comercializeaza si distribuie telefoane mobile si accesorii fiind un puternic colaborator pe piata de accesorii din Romania, care este in continua dezvoltare.
      Daca esti in cautarea unui job in cadrul acestei firmei salariul oferit pentru un post de asistent vanzari este undeva la 700 RON in mana (practic ceea ce primesti tu pe card luna de luna). La acest salariu de adauga bonuri de masa dar doar pentru acele zile lucrate in timpul saptamanii. De exemplu daca vei lucra in weekend pe acele zile nu vei primi deloc bon de masa. Un salariu foarte mic tinand seama ca vei fi nevoit sa lucrez in conditii destul de stresante, nu mai zic mai mereu in picioare, practic nu exista scaun la birou, va trebui sa stai tot timpul in picioare deci cam asta e politica firmei (va trebui sa fi rezistent din acest punct de vedere ca daca nu vei fi dat afara imediat). In cazul in care pe final de program prinzi clienti mai multi va trebui sa faci ore suplimentare neplatite iar in conditii de stress si oboseala in cazul in care gresesti un contract sau nu iesi bine cu banii pe final de zi va trebui sa ii dai de la tine (s-au intamplat cazut destul de des chiar si managerul de magazin mai greseste). 
      Pe site-urile de specialitate de locuri de munca e specificat in dreptul salariului ca vei primi o suma mult peste media din domeniul telecomunicatiilor si al vanzarii, eu initial cand am aplicat pe acest job era trecut (400-500 euro), dar spre surprinderea mea acest lucru era doar pentru ca ei sa obtina cati mai multi aplicanti ca sa fim seriosi 700 RON e o gluma.