duminică, 21 iulie 2013

XBOX One in Romania

    Afla primul cand se va lansa Xbox One in Romania aici . Data de lansare probabil va fi in decursul lunii noiembrie 2013

Uimitor.

Bine ai venit in lumea Xbox One! Aici vei gasi cea mai noua generatie de jocuri si divertisment! Jocurile iti vor impinge limitele realului iar televiziunea iti va asculta fiecare comanda. Aici poti naviga intr-o singura clipa intre TV si filme, muzica sau jocuri. Fiecare experienta este unica, adaptata dorintelor tale. Totul intr-un singur loc, Xbox One. 


    Xbox One este o consola de jocuri de ultima ora, un         sistem nou pentru televiziune, filme si divertisment. De     acum, nu va mai fi nevoie sa schimbi setarile TV pentru     a   te juca sau a viziona un film. Cu Xbox One, vei naviga   rapid de la programul TV la filme, muzica si jocuri, doar   cu ajutorul comenzilor vocale.



Be immersed. 

Cu Xbox One, jocurile sunt atat de realiste incat le vei putea confunda cu realitatea. Lasa-te prins in lumi cinematice cu caractere mai umane ca oricand. Bucura-te de televiziune, sport, muzica si internet in moduri pe care nu le credeai posibile.








Sociabil. Conectat. 

Xbox One ajunge sa te cunoasca. Invata rapid ce iti place si iti personalizeaza ecranul de Bun Venit. Si pentru ca fiecare Xbox vine cu Kinect el va raspunde in mod natural vocii, miscarilor si gesturilor tale.