sâmbătă, 6 iulie 2013

Samsung Galaxy S4 Mini disponibil si in Romania

       Fanii telefoanelor inteligente Samsung se pot bucura din acest weekend de prezenta unui nou terminal pe piata romaneasca respectiv fratele mai mic a lui Samsung Galaxy S4 versiunea Mini. 
       Avantajele pe care le aduce Samsung Galaxy S4 Mini nu sunt extraordinare si sunt legate in special de dimensiunea mai mica a terminalului si a ecranului acestuia. Galaxy Mini pare mai robust si mai solid fiind un pic mai gros la dimensiune
       Dezavantajul principal il reprezinta pretul destul de ridicat. Pretul anuntat pentru un Galaxy Mini depaseste pretul unui Galaxy S3 si fiind cotat intre 1999 - 2100 RON in magazinele de specialitate. 
        Carcasa este construita din acelasi material ca si S4. Display-ul este unul qHD Super AMOLED cu o diagonala de 4,3″  si o rezolutie de 960 x 540. Display-ul este unul calitativ incadrandu-se perfect in cerintele celor care isi doresc un telefon performant dar a carui dimensiune sa nu fie extraordinar de mare.
        Procesorul este un Qualcomm Snapdragon Dual Core ce ruleaza la o frecventa de 1,7 GHz. 
        Galaxy S4 Mini vine dotat cu doua camere foto/video, cea frontala de 1,9 MP avand functia de apelare video si cea principala din spate de 8 MP Full HD  cu LED Flash si detectare faciala