sâmbătă, 22 iunie 2013

Samsung Galaxy Mega disponibil si in Romania

      Samsung Galaxy Mega 6.3 este o tabletă care se apropie din ce în ce mai mult de dimensiunea standard de 7 inci. Spre deosebire de Galaxy S4 sau Galaxy Note 2, Mega are un procesor dual core de 1,7 Ghz. Camera foto este de 8 megapixeli, iar camera frontală, pentru videoconferinţe, are 1,9 megapixeli. Telefonul vine cu o memorie internă RAM de 1,5 GB avand o capacitate de stocare de 8 sau 16 GB, extensibilă printr-un card microSD de până la 64 de GB. Bateria are 3.200 de miliamperi, destul de mare pentru a face faţă unui asemenea produs.
     Este ideal pentru vizualizarea fotografiilor si a videoclipurilor si are dimensiunea optima atat pentru portabilitate, cat si pentru efectuarea de apeluri.
Smartphone-ul Samsung GALAXY Mega 6.3 este inteligent, distractiv, potrivit. Cu functiile si serviciile inteligente, smartphone-ul este util în orice moment: atunci cand calatoresti sau cand faci poze. Mai mult, spargi barierele comunicării cu functia de traducere, sau comenzile vocale pe care le folosesti in timp ce conduci.

                                       COMANDA ACUM