sâmbătă, 18 iulie 2015

Ventilator - cel mai bun pret

          Vara s-a instalat de zile bune iar atmosfera devine din ce in ce mai greu respirabila datorita temperaturilor asa ca e cazul sa iti achizitionezi un ventilator performant care sa faca fata in orice conditii. Si cum suntem in mijlocul verii e greu sa gasesti un pret bun la ventilatoare asa ca am rascolit tot internetul pentru cele mai bune preturi si am dat si de reduceri:
       

  1.   Ventilator cu picior Star-Light FBW-60W - 30% reducere 


       Star-Light FBW-60W este cel mai bine vandut ventilator in perioada aceasta in cel mai mare magazin online beneficiind si de o reducere consistenta. Foarte eficient dezvolta o putere maxima de 60W ce poate fi reglata prin trei trepte de viteza. Pretul redus este valabil in limita stocului disponibil: Verifica pret redus


2. Ventilator cu picior Tesy FS40SRWT021 - 27 % reducere

      Tesy FS40SRWT021 se bucura de atentia multor romani in special zilele acestea cand caldura a acaparat toata tara. Are o putere de ventilare de 45 W ce poate fi reglata prin intermediul a 3 trepte de viteza. 

      Pretul redus este valabil in limita stocului disponibil: Verifica pret redus


3. Ventilator cu picior Star-Light FTBB-60W - 15% reducere

       Star-Light FTBB-60W este alegerea perfecta daca iti doresti un ventilator performant dotata cu cele mai interesante functii de pe piata ce inlud telecomanda control la distanta si functie de aspersare apa in mediul ambiant pentru o racoare deplina si naturala. Are o putere de 60W ce poate fi reglata prin intermediul a 3 trepte de viteza.

       Pretul redus este valabil in limita stocului disponibil: Verifica pret redus