luni, 6 iulie 2015

Espressor manual Philips Saeco Poemia HD8423/19 review + pareri

        Philips Saeco Poemia HD8423/19 este unul dintre cele mai bune espressoare care te va ajuta sa iti prepari cea mai buna cafea in fiecare dimineata. Acesta este un espressor manual ce se opreste actionat de tine atunci cand observi ca ceasca de cafea s-a umplut, dozajul de cafea si zahar facandu-se in functie de preferintele fiecaruia.
        Acesta dezvolta o putere maxima de 950W avand o presiune de 15 bar, perfect pentru a obtine cel mai gustos espresso. In functie de programul selectat puteti opta si intre alte sortimente de cafea, cappuccino sau latte. Sistemul cu apa fierbinte va permite sa serviti chiar si ceai sau ciocolata calda sau alte bauturi spumante in cel mai scurt timp posibil. Sistemul de spumare al laptelui va face ca cestile de cappuccino sa arate ca adevarate opere de arta avand un strat consistent de spuma deasupra. 
       Gustul unic al cafelei facute cu acest espressor nu va avea grad de comparatie cu cele facute in mod clasic la ibric. 

Recomandare:

           Este cel mai bun espressor disponibil pe piata iar daca mai prinzi si reducerea de acum la comenzile online poti sa spui ca este un Best DealVerifica oferta pret redus

          Primesti garantie 24 de luni iar transportul este gratuit daca il comanzi de aici