vineri, 24 iulie 2015

Arctic ANK305+ combina frigorifica performanta la un pret bun

           Arctic ANK305+ este una dintre cele mai bine vandute combine frigorifice din magazinele online asta si datorita tehnologiilor foarte bune cu care este dotata, totul la un pret foarte bun. Designul este unul minimalist dar realizat din materiale de calitate completat de o culoare alba mata ce face ca aceasta sa se potriveasca de minune in orice colt al casei tale. 
           Daca e sa privim aspectul dimensiunii acesteia, aceasta are o capacitate maxima de stocare alimente de 291 litri din care 204 litri ii revin frigiderului iar restul de 84 litri congelatorului. Acest aspect o face pe aceasta sa fie ideala chiar si pentru o familie mai numeroasa fiind o combina frigorifica spatioasa dar si economica in acelasi timp.
           Din punct de vedere energetic, acesta este incadrat in clasa de consum A+ avand un consum minim de energie. 
           Frigiderul este compartimentat pe 4 rafturi din sticla reglabile in inaltime. In interiorul acestuia mai gasiti deasemenea un compartiment special pentru bauturi, pentru fructe si suport pentru oua.

           In cazul unei pene de curent producatorul garanteaza ca dezghetarea totala a acestuia se va face in 16 ore.
           In timpul functionarii nu veti avea probleme cu zgomotul acesta fiind foarte silentios nivelul de zgomot fiind de numai 41 dB.

Recomandare:

           Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca il comanzi de aici

          Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat


          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici