sâmbătă, 3 iunie 2017

Tocator Star-Light DC-500BS pret si specificatii tehnice

     Tocatorul Star-Light DC-500BS poate fi un ajutor neasteptat in bucataria ta mai ales ca il poti folosi pentru a toca legumele pe care urmeaza sa le pregatesti. Poate toca aproape orice, fie ca e vorba despre ceapa, fasole, cartofi sau carne frageda, datorita lamelor sale ascutite, realizate din otel inoxidabil.
     Pana sa achizitionez tocatorul Star-Light DC-500BS era un adevarat chin operatiunile de maruntire a legumelor mai ales ca erau consumatoare de timp si trebuia sa stau foarte mult si in picioare. Acum cu noul tocator de la Starlight, totul este mult mai rapid iar legumele sunt maruntite mult mai fin. Beneficiaza de un motor intern de putere 500 W, cu o capacitate de colectare alimente procesate de 1 litru.
      Este un dispozitiv excelent pentru casa mea de care nu as putea sa ma despart, mai ales ca acum m-am invatat cu el prin preajma sa il folosesc pentru orice nevoie.

Recomandare: 

       Tocatorul Star-Light DC-500BS este un produs rezistent care isi va gasi mereu o utilitate si va da satisfactie la utilizare, disponibil la un pret accesibil: Vezi oferta pret

       Zilele acestea beneficiaza de o reducere consistenta, pret la cate consider ca este un best buy: Verifica pret actualizat



                                   Tocator Star-Light DC-500BS, 500W, 1 l, vas sticla, Negru/Inox