luni, 25 iulie 2016

Ce sunt resigilatele de la eMag

       Daca nu stiai pana acum, pentru fiecare comanda pe care o plasezi pe site-ul celor de la eMag, ai timp 30 de zile in care sa te poti razgandi si sa returnezi produsul daca acesta nu corespunde cu asteptarile tale. Odata ajunse din nou la sediu, acestea sunt testate de tehnicienii eMag pentru a vedea daca sunt probleme de ordin tehnic iar apoi din nou listate pe site, in sectiunea resigilate.
       Faptul ca nu mai au un ambalaj original, acesta fiind desigiat initial, intra in categoria resigilate, produsele in sine fiind perfect functionale, totul la un pret mai mic. Desigul apar si produse cu probleme tehnice, probleme cu pixeli, deformari in cazul electrocasnicelor, zgarieturi fine, toate mentionate in fisa fiecarui produs in parte pe site. 
      Binenteles ca si discount-ul este mai mare in functie de forma produseului, marza reducerilor fiind de aproximativ 30-40 % la majoritatea. 
      In fiecare zi de 23 a lunii are loc asa numita zi a resigilatelor, moment in care produsele din aceasta sectiune sunt reduse din nou, practic ai parte de reduceri peste reduceri. E o perioada buna in care poti prinde chilipiruri la preturi de nimic, oferte bune la care multi n-ar rezista. 
      Ideea sta in felul urmator, fdat fiind faptul ca majoritatea produselor sunt in numar de maxim 1-2 bucati pe stoc, nu e timp prea mult de gandire.
      Te sfatuiesc sa verifici din timp preturile iar daca gasesti ceva atractiv iti recomand sa actionezi rapid deoarece stocurile sunt limitate in maxim 1 produs.