joi, 3 iulie 2014

Idiotii astia din presa

    Idiotii astia din presa! Ma duc cu gandul la un cocalar care isi cumpara BMW pentru a compensa faptul ca e prost si are puța mica. Cui naiba ii pasa de ratingul vostru? Cui naiba ii pasa de traficul vostru? Poate concurentei, dar publicul nu are nevoie sa auda ce rating mare ai tu! Publicului ii pasa de continut! Mi-a venit sa vomit cand am vazut textul de mai jos pe site-ul unui ziar de toata jena: reporterii parca au prune in gura, materialele video sunt culmea neprofesionalismului din toate punctele de vedere, au greseli gramaticale iar stirile sunt scrise in stilul Can-can. Va las textul: " *Ziarul **** este detinatorul recordului absolut de vizitatori unici in presa online din judetul Braila (24 iunie 2014-13.885 vizitatori unici)**** este cel mai citit ziar brailean la evenimentele importante si cel mai citat ziar brailean in presa centrala*" textul asta e la sfarsitul unor articole, scris cu rosu.
Da, e o mare realizare ca aveti un site destul de bine optimizat, asta inseamna ca omul cauta "detinuti evadati de la penitenciarul din Tichilesti" si apareti voi primii. Omul citeste porcaria voastra si pleaca, nu revine.
Nici macar nu ii pasa cum se numeste site-ul de pe care a citit, in niciun caz n-o sa-ti citeasca articolele zilnic. Păstrezi cititorii prin CONTINUT! Iar voi stati foarte prost la capitolul asta. Astia de la Antena 3 nu stiu de ce naiba tot repeta ce rating mare au ei, cred ca in felul asta ajuta oamenii sa se decida sa ii urmareasca? Da, poate ii vor urmari oile care l-au urmarit si pe Poptamas. Acei oameni care au nevoie de caldurica unei turme. Nu ne pasa ce rating ati facut voi aseara, chiar nu ne foloseste informatia asta, serios.
Iertati-mi limbajul, va rog! Ma gandesc la cativa oameni care ma urmaresc si de care mi-e rusine acum, dar nu pot vorbi mai frumos despre niste gunoaie.