marți, 26 august 2014

Supermarket direct la tine acasa

           Dacă vrei să câștigi mai mult timp pentru familie sau pur și simplu pentru hobby-urile tale sau iti displace aglomeratia cumparaturilor prin oraș căutând tot ce se adună pe lista săptămânală ai la dispoziție, începând de astăzi, „Supermarket la tine acasă”!
           Da, chiar la tine  acasă, non-stop! Pe platforma online, realizată prin parteneriatul dintre eMAG și Mega Image, veți găsi peste 7.500 de produse din peste 170 de categorii specifice unui supermarket.
           Veți beneficia de servicii flexibile de livrare, prin curier, oriunde în țară sau aveți posibilitatea să ridicați personal produsele comandate online.
            Livrarea la domiciliu se va face în maximum 24 de ore oriunde în țară, iar ridicarea de la punctele Mega Image selectate se va face în intervalul de funcționare a fiecărui magazin Mega Image.
             În prima etapă, magazinul online „Supermarket la tine acasă” va funcționa în versiunea beta, deoarece atât oferta de produse, cât și platforma și serviciile vor fi ajustate și optimizate pentru a îmbunătăți constant experiența de cumpărare.
              Principalele categorii de produse disponibile momentan in magazinul online sunt:
ALIMENTE DE BAZA SI BRUTARIE (verifica preturi aici)
                 - faina (vezi pretul aici)
                 - zahar (vezi pretul aici)
                 - ulei paste si alte specialitati
mega_banner