sâmbătă, 16 august 2014

Laptop eMag performant

    Stii momentul acela in care nu ai inspiratie sau ai nevoie de cineva care sa te ajute cu un sfat sa iti alegi un laptop performant la un pret decent?
     In primul rand cand iti cumperi un laptop nu trebuie sa te bazezi doar pe caracteristici (binenteles conteaza in mare masura) deoarece va trebui sa te gandesti la ce il vei folosi: simpla navigare pe net, parte de programare, editare foto video sau gaming. 
      Iti voi prezenta in continuare cele mai bune configuratii pentru laptopuri care iti vor satisface aceste nevoi la un nivel mediu raportat la un buget nu foarte mare.

1. Laptop Lenovo IdeaPad G510  - VERIFICA PRET AICI



     Se misca rapid si fara poticneli. Filmele HD se vad perfect, sunetul merge de minune iar editarea fotografiilor in Photoshop e pur si simplu o placere. Sta foarte bine si la capitolul caracteristici tehnice avand un procesor i5 de 2.5 Ghz, memorie de 4 Gb (suporta pana la 16 GB), HDD 1Tb, placa video dedicata AMD Radeon HD 8570M de 2Gb. Sta foarte bine si la capitolul autonomie 5 ore pe baterie (un acumulator foarte bun cu 6 celule)

                                 CUMPARA AICI

    Pentru 200 RON in plus exista si varianta cu o memorie 6 Gb si hard disk hibrid de 8Gb SSHD. Mai multe specificatii tehnice le gasiti aici