marți, 17 noiembrie 2015

Oferta de Black Friday la eMag

        Mai sunt doar cateva zile pana la startul de Black Friday la eMag si deja se stiu cateva date in ceea ce priveste stocul produselor.
        Anul acesta eMag organizeaza Black Friday pe data de 20 noiembrie. Astfel toate comenzile efectuate de Black Friday vor fi livrate pana cel tarziu de 30 noiembrie cand urmeaza mini vacanta planificata pentru toti romanii.
         Printre produsele vedeta se vor numara 17.000 de televizoare, 60.000 de smartphone-uri, 15.000 de laptop-uri, 10.000 de frigidere plus multe alte produse ce totalizeaza aproximativ 650.000 de produse.
         Toate produsele vor fi disponibile in cadrul unui catalog online al reducerilor disponibil aici: Vezi catalog de Black Friday.
         Sfatul meu e sa verifici din timp reducerile produselor pe diverse categorii pentru a fi informat cu privire la cea mai buna alegere iar pentru a naviga mai usor mai jos gasesti link-urile aferente fiecarei categorii de produse in parte.

            Telefoane mobile la reducere

            Laptop-uri si televizoare la reducere

            Electrocasnice mari si mici la reducere



          
      

duminică, 15 noiembrie 2015

Ce telefon imi cumpar de Black Friday

       Daca nu te-ai hotarat inca ce telefon sa iti achizitionezi de Black Friday atunci e cazul sa arunci un ochi pe lista de mai jos.
      Dupa cum stiti din anii precedenti cele mai bune preturi vor fi la telefoanele de generatie anul trecut, cele care vor avea cele mai semnificative discount-uri.
         Daca te sperie cuvantul „generatie veche” iti voi propune in continuarea acestui articol 6 modele care sigur mai au un cuvant de spus pe piata:
1. Samsung galaxy S5 - Vezi Detalii si pret -  AICI
2. HTC One M8 - Vezi detalii si pret - AICI
3. Lg G3 - recomandarea mea raport pret/calitate - Detalii si pret AICI
4. Allview X2 SOUL – Detalii si pret AICI
5. Sony XPeria Z3 - Detalii si pret AICI
6. Samsung Galaxy Note 4 - Detalii si pret AICI
Black Friday 2015