joi, 29 octombrie 2015

Reduceri eMag de Halloween: 29-31 octombrie

       Incepand de astazi 29 octombrie pana pe 31 octombrie inclusiv vom fi bantuiti cu promotii de groaza cu ocazia eMag Halloween. 
       Aceasta sarbatoare preluata de la americani incepe sa prinda avand tot mai bine si pe la noi. Tu ce vrei sa iti cumperi in perioada asta? 
       Sfatul meu e sa verifici din timp produsele de pe site deoarece cele mai bune oferte de pret se vor epuiza inca de la primele ore ale diminetii.
       Cele mai bune oferte le gasiti la urmatoarele categorii de produse:

            Telefoane mobile la reducere

            Laptop-uri si tablete la reducere

            Electrocasnice si televizoare la reducere

vineri, 23 octombrie 2015

Astazi 23 octombrie scad preturile la resigilate eMag

      Doar astazi ai parte de reduceri surprinzatoare de pana la 70% in categoria produse resigilate, produse perfect functionale testate de specialistii emag doar pentru simplul fapt ca acestea nu mai au ambalajul original intact. 
      Daca esti si tu un speculant al ofertelor bune din online este cel mai bun moment sa iti achizitionezi produsul preferat avand o reducere semnificativa.
      Cele mai bune preturi gasesti la urmatoarele categorii de produse:
 
                Telefoane mobile resigilate la reducere
                Laptop-uri si tablete la reducere

marți, 20 octombrie 2015

Zilele IT la eMag: Reduceri consistente de pana la 46%

        Zilele IT iti aduc cele mai bune reduceri de pret la produsele din categoria IT timp de 3 zile intre 21 si 23 octombrie inclusiv.
       Ai pana la 30% reducere la cele mai tari categorii, de la laptop-uri si desktop-uri pana la componente si periferice toate disponibile in cadrul unui catalog online al reducerilor disponibil aici: Vezi catalog online
       Printre oferte mi-a facut cu ochiul un HDD extern cu spatiu de stocare de 1 Tb avand 46 % reducere: link aici, laptopul Lenovo G50-45 avand reducere 420 lei: link aici si rucsacul Logic Case care l-am si achizitionat link aici



marți, 13 octombrie 2015

Festivalul toamnei la eMag: 13-19 octombrie

         Campanie de reduceri din toamna aceasta intitulata "Festivalul toamnei la eMag" iti aduce reduceri consistente la majoritatea produselor de pe stoc, reduceri cumulate de pana la 50%.
        Foarte important de stiut este si faptul ca campania incepe astazi 13 octombrie si tine pana pe 19 octombrie timp in care zilnic vor fi actualizate stocurile cu noi produse aflate la reducere.
       Ca si in campaniile trecute, cele mai importante reduceri le veti gasi la urmatoarele produse:


           Laptopuri la reducere
           Electrocasnice la reducere

marți, 6 octombrie 2015

Iphone 6S pe stoc la Emag

        Iphone 6S si fratele lui mai mare 6S Plus au fost lansate si in cadrul magazinului online eMag iar incepand cu data de 1 octombrie 2015 acestea sunt disponibile la precomanda. 
       De cand cu includerea Romaniei in valul 2 al aparitiilor Apple pe piata, am observat o oarecare imbunatatire al timpului de asteptare astfel ca la aproximativ 3 saptamani de la lansare il vom gasi si pe stoc.
       Deocamdata acesta este disponibil doar in varianta precomanda urmand ca din 9 octombrie sa intre si fizic pe stoc.
       Ideal ar fi sa il precomanzi din timp pentru a fi sigur ca il vei primi in cel mai scurt timp posibil, in primele saptamani stocul fiind limitat datorita cererii mari de pe piata

               Verifica pret si stoc actualizat Iphone 6S