marți, 30 iunie 2015

Mobile Summer Days - telefoane mobile la reducere

       Cei de la eMag au pregatit un catalog special al telefoanelor mobile la reducere ce include acum chiar si modele noi aparute de curand toate avand un discount de pana la 30%


Promotie telefoane:
    Promotiile sunt valabile in limita stocului disponibil. Deasemenea poti rasfoi tot catalogul reducerilor aici

Rămâi conectat oriunde, oricând! Mobile Summer Days la eMAG

sâmbătă, 27 iunie 2015

Samsung Galaxy S6 la reducere eMag

      Daca pana acum primele reduceri pentru Samsung Galaxy S6 erau unele aproape nesimnificative incepand de astazi cel mai cautat telefon al momentului are un pret special avand un discount de 400 lei. Discountul este valabil doar pentru modelul pe culoare alba de 32 Gb. Este cea mai mare reducere de care beneficiaza Samsung Galaxy S6 de la lansare si pana acum.

Recomandare:

      Este alegerea perfecta daca iti doresti cel mai bine dotat telefon atat din punct de vedere tehnic cat si cel al designului iar daca reusesti sa il prinzi si la reducere avand un discount de 400 lei as spune ca este un Best buy! Verifica reducere pret

     Deasemenea pentru ce cu un buget minim acesta este disponibil si in sectiunea resigilate in stare perfecta avand un discount de 800 lei: vezi pret resigilate

luni, 22 iunie 2015

Revolutia preturilor la eMag: Vezi catalogul reducerilor

           Incepand de maine dimineata la prima ora, o noua campanie intitulata Revolutia preturilor va aduce reduceri de pana la 50% la cele mai cautate produse de pe site. Ca de fiecare data fiecare campanie are si un regulament disponibil sub forma unui ghid de supravietuire reduceri
       Ca si in campaniile trecute, cele mai importante reduceri le veti gasi la urmatoarele produse:

  Telefoane mobile la reducere

  Laptopuri la reducere

  Electrocasnice la reducere


       Verifica din timp preturile produselor de pe site pentru a fi sigur ca ai prins cea mai buna reducere. Alte reduceri gasiti si in sectiunea resigilate aici

Combina frigorifica Samsung RB31FDRNDSA pret, caracteristici si pareri

          Samsung lider de piata din punct de vedere al celor mai vandute combine frigorifice, aduce in Romania combina frigorifica Samsung RB31FDRNDSA, care iese in evidenta fata de celelate combine frigorifice prin designul modern si tehnologiile noi dintre cele mai bune. 
     Samsung RB31FDRNDSA (vezi pretul actualizat) dispune de sistemul No Frost care impiedica inghetul pastrand o temperatura uniforma si pentru a mentine alimentele proaspete.Dozatorul de apa aflat in exterior pe usa combinei frigorifice va permite sa savurati o limonada sau un pahar cu apa rece in zilele calduroase de vara. 
         In interior veti gasi un spatiu generos dedicat bauturilor pe care dumneavoastra le tineti in frigider respectiv un spatiu special creat pentru depozitarea dozelor de bere/suc. 
         Rafturile acestei combine frigorifice au fost proiectate in mod inteligent pentru o utilizare eficienta a spatiului. Volumul total al combinei frigorifice este de 329 l din care 210 l este volumul frigiderului echipat cu 3 rafturi glisabile pentru accesul rapid la alimente, iar restul de 98 de litri ii revin congelatorului. 
         O alta caracteristica de nadejde il reprezinta afisajul de tip LED avand urmatoarele functii: sistem de avertizare atunci cand usa este deschisa, detine sistemul Multiflow si are un compresor Inverter digital. 
         Din punct de vedere al eficientei energetice aceasta combina frigorifica este incadrata inclasa energetica A+ avand un consum minim de energie electrica.
          Mai multe imagini si caracteristici tehnice gasesti si pe pagina producatorului aici.
           
Recomandare!

  •        Iti recomand cu incredere achizitionarea acestei combine frigorifice reprezentand solutia perfecta pe termen lung atat din punct de vedere al calitatii cat si al pretului avantajos.
  •        Zilele acestea o gasesti la REDUCERE in cel mai mare magazin online din Romania: Verifica Reducere
  •       Deasemenea iti recomand sa vezi si parerile celorlalti cumparatori care deja au achizitionat aceasta combina frigorifica citind comentariile cu privire la acest produs aici: Vezi parerile celorlalti cumparatori

marți, 16 iunie 2015

Comanda The Witcher 3: Wild Hunt

          Pasionatii de gaming au un motiv de bucurie incepand cu weekendul acesta si anume s-a dat drumul la comenzi pentru jocul The Witcher 3: Wild Hunt. Daca vrei sa fii primul care il va avea in colectia sa, lanseaza de pe acum o comanda de pe acum. Stocurile vor fi limitate la inceput, el fiind disponibil in varianta PC/PS4/Xbox.



duminică, 14 iunie 2015

Sandale cu platforma din piele la moda

         Inspira-te din noile tendinte ale sezonului de vara cu cele mai fashion sandale cu platforma la cele mai bune preturi de pe piata din colectia 2015.
        Vara 2015 se anunta interesanta din punct de vedere al tendintelor in materie de incaltaminte iar sandalele cu platforma fac parte din acest trend. Acum ca te-am facut curioasa iti recomand cel mai mare magazin online care are reduceri la majoritatea modelelor de pe stoc chiar si acum la inceput de sezon: Vezi oferta de preturi.
        Preturile te asigur ca sunt foarte bune, sandalele cu platforma fabricate din piele naturala au un pret numai bun de luat acasa: vezi sandale sub 100 lei.

                          

Ventitalor Heinner HSF-4000T pret, caracteristici si specificatii

         Nu mai faci fata la caldura de afara? Ei uite astazi iti voi prezenta un ventilator care te va scapa de aceasta problema si anume ventilator cu picior Heinner HSF-4000T. 
         Vine la cutie sigilat, atunci cand il vei primi va trebui sa iti demonstrezi un pic cunostiintele ingineresti deoarece trebuie asamblat.
          Nu ocupa mult spatiu, arata bine, materialele sunt unele de calitate si nici prea zgomotos deci iti vei putea face treaba in liniste. Are trei moduri de functionare in functie de viteza dorita de functionare si mai are si un timer pe care il poti seta sa se opreasca la un moment dat. 
        Deasemenea il poti controla si cu ajutorul unei telecomenzi incluse in pachet oriunde din camera.


Recomandare!

  •        E alternativa perfecta la un aparat de aer conditionat iar daca il comanzi online transportul e gratuit!: Vezi oferta pret
  •       Zilele acestea il poti achizitiona la un pret chiar mai mic, acesta fiind inclus intr-o campanie de reduceri avand un discount de 25% :Verifica pret redus
  •      Daca nu esti ferm convins ca acesta este alegerea perfecta vezi si care sunt optiniile celorlalti cumparatori de pe site aici

                                    

sâmbătă, 13 iunie 2015

Baterie originala Samsung Galaxy S5

        Daca ai probleme cu bateria sau telefonul tau nu mai incarca pana la capat inseamna ca bateria e pe duca. Internetul e plin de anunturi cu baterii pentru Samsung Galaxy S4 dar mare parte din acestea sunt fake-uri care nu vor tine prea mult timp odata cumparate
     Daca doresti sa iti achizitionezi o baterie originala identica cu cea avuta pana acum iti recomand acest siteBateria este originala iar la achizitionarea ei vei primi deasemenea 12 luni garantie.
      Daca ai noroc zilele acestea o poti gasi la reducere de pret: Verifica reducere


vineri, 12 iunie 2015

Allview P7 Xtreme la reducere eMag

        Unul dintre cele mai bune telefoane lansate de catre cei de la Allview, respectiv Allview P7 Xtreme il gasiti la un pret mai mic avand un discount de 140 lei pret valabil atat pentru modelul pe alb cat si cel pe negru: Verifica pret redus
        P7 Xtreme suporta doua cartele microSIM, accesul la SIM facandu-se prin lateral. 
        Ecranul este un IPS de calitate cu rezolutie HD avand o diagonala ce masoara 4.7 inchi. 
        Din punct de vedere al puterii de procesare Allview P7 Xtreme este dotat cu un procesor Octa Core tactat la 1.7 Ghz iar cu ajutorul memoriei RAM de 1 Gb si spatiul de stocare de 16 Gb va putea rula cele mai noi jocuri si aplicati disponibile in market. 
        Camera foto de 13 MP rotativa se poate roti pana la un unghi de 210 grade astfel ca selfie-urile vor fi realizate la calitate maxima.
         Smartphone-ul ofera sunet DTS, conectivitate 3G, GPS, si bluetooth ruland sistemul de operare Android Jelly Bean. 

Recomandare

       Consider ca este alegerea perfecta datorita specificatiilor foarte bune care mai degraba le gasim la un telefon mult mai scump: Verifica oferta pret
       Cei de la Allview ne-au obisnuit in ultima vreme sa scoata telefoane mobile foarte performante la preturi foarte bune care sa rivalizeze cu marile branduri prezente pe piata.
       Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea il poti achizitiona la reducere de pret, repet un pret foarte bun pentru dotarile care le are de oferit: Verifica reducere

Tastatura Redragon Karura cel mai bun pret

              Daca iti doresti o tastatura gaming performanta pe care sa nu dai prea multi bani iti recomand tastatura Redragon Karura ca fiind alegerea perfecta. Cu ajutorul functiei de iluminare a tastelor, experienta gaming va fi una dntre cele mai bune deoarece te vei putea juca jocurile preferate si pe timp de noapte fara sa mai stai cu lumina din camera aprinsa. 
            Tastatura arata foarte bine, materialele sunt de calitate iar ca aspect o putem asmui cu o tastatura de laptop cu butoane ce nu sunt deloc inalte bine delimitate ca spatiu.   

            Materialul nu este lucios, mai degraba este unul abraziv simtindu-se foarte bine la degete. Butoanele Page Up si Page Down au functia de a mari sau micsora luminozitatea tastelor. Deasemenea aceasta tastatura mai are si un alt buton cu care putem schimba culoare de iluminare a tastaturi in rosu, verde, galben, albastru, si alb. 

Recomandare:

       La pretul acesta, iluminare taste, taste slim, combinatii de culori e cea mai buna alegere: Verifica oferte pret
       Daca tintiti sa o achizitionati la cel mai mic pret, aceasta este disponibila in cel mai mare magazin online: Vezi cel mai mic pret
          

joi, 11 iunie 2015

Mouse Laser Logitech MX Anywhere cel mai bun mouse de la Logitech

         Mouse-ul wireless de la Logitech MX Anywhere este destinat portabilitatii fiind unul dintre cele mai bune mouse-uri pe care le-am testat.
         Acest mouse functioneaza pe orice suprafata chiar si pe birouri de sticla datorita tehnologiei inovative Logitech Darkfield Laser Tracking.
         Acesta foloseste un receiver nano mic care poate fi conectat la orice USB fiind compatibil cu toate sistemele de operare atat Windows, Linux cat si MacOs. Forma compacta si ergonomica il recomanda pe acesta in orice conditii atat la birou cat si in deplasari. 
         Consumul este foarte bun, in 3 luni de cand il folosesc nu am schimbat niciun rand de baterii pana acum

Recomandare:

          E alegerea perfecta daca doresti un mouse cu adevarat performant, avand un timp de raspuns foarte bun fara pierderi de semnal: Vezi oferta pret
         Daca ai noroc il poti gasi zilele acestea la promotie: Verifica pret redus


             

Reduceri la telefoane Lenovo la eMag

        Saptamana aceasta gasiti in oferta celor de la eMag reduceri de pana la 36% la toate telefoanele sub brand Lenovo.
  •    Lista completa cu telefoane reduse o gasiti aici
Eu deja am pus ochii pe cateva modele performante avand preturi foarte bune in aceasta perioada:



1. Lenovo Vibe X2 - discount 710 lei - vezi pret 

      Lenovo Vibe X2 beneficiaza de reducerea de pret cea mai mare, acesta fiind compatibil cu retele LTE 4G. 
        Lenovo Vibe X2 este echipat cu: display IPS Full HD cu diagonala de 5 inchi, procesor Octa-Core, 2 GB memorie RAM, camera foto de 13 MP, camera frontala de 5 MP si acumulator cu capacitatea de 2300 mAh.
       

2. Lenovo Z2 Pro - 520 lei discount - vezi pret
     Lenovo Z2 Pro se incadreaza in categoria smartphone-urilor de dimensiuni mari . Telefonul este fabricat din metal, este compatibil cu retelele LTE 4G si ruleaza Android KitKat.
      Lenovo Z2 Pro este echipat cu: display Quad HD cu diagonala de 6 inchi, procesor Quad Core Snapdragon, 3 GB memorie RAM, camera foto de 16 MP, camera frontala de 5 MP si acumulator cu capacitatea de 4000 mAh.

miercuri, 10 iunie 2015

Tenisi Converse originali de la eMag

       Tenisii Converse reprezinta incaltamintea preferata de foarte multa lume deoarece sunt extrem de comozi si versatili. Alege vara aceasta tenisii originali de la Converse din cel mai mare magazin online din Romania prezenti intr-un numar mare de modele avand diverse culori care sa le asortezi cu orice stil vestimentar.
        Mai mult de atat unele modele beneficiaza de reduceri de pana la 30 %: Vezi oferte reduceri.
        Alege acum perechea preferata de tenisi converse si descopera placerea de a purta o pereche de incaltaminte confortabila si la moda care reprezinta o extensie a stilului dumneavoastra vestimentar: Vezi modele disponibile

                


Comanda Paco Rabanne 1 Million Intense original de la eMag

        Satul sa mai caut prin toate magazinele din oras parfumul Paco Rabanne 1 Million Intense varianta originala am vazut ca acesta este disponibil pe site-ul celor de la eMag. Spre surprinderea mea e chiar cel original, acel parfum lemnos picant avand o prospetime ce se mentine pe toata perioada zilei. L-am adaugat in cos iar a doua zi il aveam deja la usa. E perfect, ce pot sa spun e tot ce mi-am dorit in varianta originala nu toate fake-urile de prin magazine. Il puteti comanda de aici

        Verifica pret actualizat Paco Rabanne 1 Million Intense


marți, 9 iunie 2015

Scutece Pampers Active Baby la reducere

        Scutecele Pampers Active Baby ofera protectia de care are nevoie micutul tau. Din primele luni de la nastere bebelusul tau e gata sa exploreze lumea inconjuratoare. Recomand scutecele Pamperss Active Baby deoarece pastreaza pielea micutului tau uscata pe tot timpul zilei cat si noaptea asigurand un somn linistit pana la 12 ore. Materialul moale ca bumbacul ii ofera micutului tau libertatea de miscare de care are nevoie in fiecare zi.
       Saptamana aceasta gasiti in cel mai mare magazin online pachete promo scutece Active Baby la preturi foarte bune dat fiind faptul ca in aceasta perioada sunt reduceri consistente: 

                Vezi reducerile la scutece Active Baby

Reduceri la inceput de vara la eMag

        Cei de la eMag au pregatit un catalog estival pentru cei care si-au facut planuri de vacanta si trebuiesc sa isi completeze kit-ul de vacanta cu tot ceea ce le trebuie pentru mare, munte sau poate un concediu in strainatate. 
        Reducerile sunt semnificative pe alocuri, toate produsele fiind dispuse in cadrul unui catalog online al reducerilor. Daca doresti sa iti achizitionezi ceva de pe site-ul celor de la eMag sau pur si simplu esti curios ce poti gasi pe site-ul lor la promotie te invit sa arunci si tu un ochi aici. 
       Deasemenea in oferta gasiti si electronice, gadgeturi de ultima generatie si chiar si telefoane mobile ca doar na ce ne-am face fara ele chiar si in concediu: Rasfoieste catalog 

sâmbătă, 6 iunie 2015

Sandale cu talpa joasa din piele naturala cel mai bun pret

            Acum ca vara si-a intrat in drepturi va trebui sa te asigur ca incaltamintea pe care o porti este comoda si totodata sa respecte tendintele din moda. 
            Vara 2015 se anunta interesanta din punct de vedere al tendintelor in materie de incaltaminte iar sandalele cu talpa joasa fac parte din acest trend. Acum ca te-am facut curioasa iti recomand cel mai mare magazin online care are reduceri la majoritatea modelelor de pe stoc chiar si acum la inceput de sezon: Vezi oferta de preturi.
           Preturile te asigur ca sunt foarte bune sandalele cu talpa joasa fabricate din piele naturala au un pret numai bun de luat acasa: vezi sandale sub 100 lei.


         

Controleaza creierul uman

         Ma, ori sunt eu prea mindfuck ori sunt un geniu neinteles de societate. V-ati gandit vreodata daca creierul uman poate fi controlat/programat? Stiti voi mai mult sau mai putin cam la fel cum procedam cu un cpu.
          Stiu sigur ca exista metode de a induce mai multe persoane in acelasi status mental in acelasi moment, asta inseamna ca intr-un fel creierele noastre pot fi programate sa faca diverse lucruri involuntar. Totusi nu imi pot explica natura constiintei umane, fiind singurul lucru care ne deosebeste de celelalte subspecii cu care avem adn in comun.
          Genetic la nivel de ADN suntem 99% identici cu primatele (cimpanzei) si totusi cu 1% diferenta de ADN ne consideram inteligenti si avem constiinta, lucru care nu s-a dovedit a exista si la alte subspecii, repet, specii cu care avem ADN in comun, asta inseamna ca natura constiintei face parte absolut din acea diferenta de 1%. Adica suntem constienti de timp, de moarte, de spatiu, de viata, etc. Suntem constienti de faptul ca suntem constienti - wow, mindfuck lvl 99. Si totusi creierul uman este destul de previzibil si prin urmare programabil.
Cu toate ca ne place sa ne gandim ca suntem "speciali" de fapt nu suntem deloc speciali, (in afara de constiinta)  La nivel molecular suntem toti compusi din cele mai comune elemente chimice aflate in univers. Oxigen, Hidrogen, Carbon, Nitrogen, exact aceleasi elemente din care este compus insusi universul.
              Wow...

Reduceri la tabletele Allview

         Reduceri importante in cel mai mare magazin online gasesti incepand de saptamana aceasta la tabletele apartinand brandului Allview. Reducerile sunt unele consistente pe alocuri unele produse fiind reduse si cu 36% iar pretul celei mai ieftine tablete pleaca de la 199 RON. Eu zic ca merita sa arunci si tu un ochi daca esti in cautarea unei tablete performante acum la un pret mult mai mic: Vezi Oferta.
        Eu deja am pus ochii pe modelul acesta.

                                      

vineri, 5 iunie 2015

Laptopuri la reducere emag

        Astazi vin cu vesti bune in special pentru cei care sunt in cautarea unui laptop la un pret bun. Saptamana aceasta ai cele mai bune preturi la laptopuri atent selectionate in functie de dorintele fiecarui utilizator. 
        Interesant e si faptul ca pretul laptopurilor incep de undeva pe la 800 lei iar pe alocuri sunt si ceva reduceri bune.
       Arunca si tu nu ochi peste promotii daca esti curios: vezi reducerile importante.
       Eu deja am pus ochii pe modelul acesta.



miercuri, 3 iunie 2015

Samsung Galaxy S6 pret redus cu 300 lei

        Noul Samsung Galaxy S6 poate fi cumparat acum la un pret redus cu 300 lei. Este pentru prima data cand pretul acestuia scade sub 3000 lei in acest an: Vezi noul pret.
        Samsung Galaxy S6 iese in evidenta atat prin designul foarte atragator cat si specificatiile tehnice de ultima generatie. 
        Samsung Galaxy S6 este echipat cu cititor de amprenta si vine cu suport pentru incarcarea wireless a bateriei
        Display-ul ofera o imagine foarte clara, saturata datorita rezolutiei Quad-HD. Diagonala displa-ului masoara o lungime de 5.1 inchi fiind protejat de geam prin Corning Gorilla Glass 4. 
         Procesorul este unul de tip Octa Core, are 3 Gb memorie RAM, o camera foto de 16 Mp iar cea frontala de 5 Mp

Recomandare

       Aceasta reducere de pret se aplica doar pentru modelul cu 32 de GB memorie interna de culoare negru: Verifica oferta


Becurile chinezesti de 100W adevarate bombe artizanale

      In general obisnuiam sa cumpar becuri de la Philips de 40W fiind cea mai mare putere disponibila sub acest brand. Stiind ca se apropie sesiunea si voi sta mai mult timp noaptea sa citesc  am cautat sa achizitionez becuri de putere mai mare de 40W. La magazin mi s-a spus ca  becuri de putere mai mare de 40W nu se prea mai gasesc iar pe unde se mai gasesc sunt produse in China. Desi sunt un adept al brandului vorba aceea dai un ban, stai in fata am decis sa imi iau cateva de 100W made in China. 
     La prima impresie toate bune si frumoase lumina multa ca in vremurile bune nimic de reprosat pana aseara. 
     Aseara pur si simplu stateam la laptop cand de odata aud o pocnitura asurzitoare urmata de o flama luminoasa, cedase becul chinezesc. Peste tot numai cioburi de la becul spart, la panoul de curent s-au activat sigurantele, ca dupa razboi. Chestia  care m-a enerva cel mai tare a fost ca totul s-a intamplat asa deodata, deobicei mai ceda atunci cand il aprindeam ori il stingeam dar niciodata asa in timpul functionarii iar eu sa fiu in aceiasi camera.