miercuri, 28 mai 2014

Facebook nu mai e gratis

       Nu stiu cat e cancan si cat adevar, oricum eu nu fac colectie de personaje in lista, deci nu ma afecteaza, si daca nu-mi vad toti postarile, cu atat mai bine.       Problema cu publicitatea ne afecteaza pe noi ca untilizatori, dar si pe cei care vor sa isi faca reclama. 
Uneori streamul de date este atat de mare pe timeline incat, daca ai multi prieteni si urmaresti multe publicatii online, vei putea sa vezi doar o mica parte din tot ce publica ei.
Concluzie: managementul prost al datelor imbinat cu interesul de a face bani, scade calitatea Facebook.


luni, 26 mai 2014

Moldovencele sunt cele mai bune

     Cele mai frumoase femei sunt moldovencele asta e stiut deja de toata lumea. De ce sa iubesti o moldoveanca? De ce sa fi invidios pe moldoveanca altuia? Vei gasi nenumarate raspunsuri si motive la aceste intrebari.
     Adevarul e ca moldovencele sunt cele mai bune!

          

miercuri, 21 mai 2014

Cum sa furi o bicicleta in Bucuresti

        Frumos realizat filmul... trista este realitatea in care crestinul nostru este cat se poate de nepasator si inchide ochii in fata nelegiuirii... sa te fereasca Dumnezeu sa zici ceva de biserica... atunci se schimba situatia!

           

  

Turist in Romania in anul 1964

 

Resigilate emag: cele mai bune telefoane

    Daca am face un top al celor mai in voga telefoane mobile avand un pret redus am incepe bineteles cu Samsung Galaxy S5. 

    Un alt telefon care il urmaresc de cand a aparut e noul HTC ONE m8, un telefon cu un design atragator din punct de vedere al performantelor cat si design

       Sony Xperia Z1, un telefon destul de cautat la ora actuala al carui pret a scazut considerabil mai ales de cand a aparut pe piata luna aceasta noua generatie Z2

sâmbătă, 17 mai 2014

Imnul oficial Cupa Mondiala 2014

        Pitbull va interpreta melodia oficiala a Cupei Mondiale din Brazilia impreuna cu vedete pop Jenifer Lopez si Claudia Leitte.
        Cei trei vor fi prezenti la deschiderea oficiala a Camiponatului Mondial de la Sao Paolo.

           
   

vineri, 16 mai 2014

Castiga carduri cadou de cumparaturi pentru tine si copilul tau

     Cel mai nou concurs iti ofera carduri cadou in valoare de 2000 RON. Astfel poti castiga marele premiu constand intr-un card cadou de 1000 RON si alte 2 carduri cadou de cate 500 RON fiecare.

     Ce trebuie sa faci?

    Ești o mămică modernă? Arată-ne și nouă cel mai simpatic selfie cu tine și copilul tău și poți câștiga unul din cele 3 carduri cadou! Câștigi un card pentru tine și unul pentru copilul tău!
    Concursul se desfasoara intre 15-30 mai 2014 iar castigatorul va fi desemnat prin tragere la sorti. Inscrie-te acum in concurs: AICI!


                       PARTICIPA CONCURS
                

               

Cea mai ieftina tableta din Romania

      Daca esti in cautarea unei tablete si nu dispui de un buget generos dar totusi doresti sa achizitionezi o tableta de performanta medie si la un pret bun AICI e solutia ta. 
               Tableta Serioux FastTAB este alegerea perfecta 
      Dotata cu un procesor Cortex ARM de 1 Ghz si o memorie RAM de 512 aceasta nu este o tableta exclusiv dedicata jocurilor ci mai degraba am putea sa o incadram in categoria tabletelor simpliste foarte bune mai ales pentru navigarea pe internet.
       Pentru cei care nu detin un telefon cu android, aceasta tableta este ok pentru initiere in jocuri cu touch screen si in android si se descurca per ansamblu bine la ce stie sa faca si la cat costa.
       Pretul este unul foarte tentant  de doar 199 RON 

                                    Alege aici o tableta




miercuri, 14 mai 2014

Eurovision 2014 - cele mai bune piese

    Cred ca cea mai disputata si colorata editie cea din 2014 a strans in finala multe piese bune. In continuare va voi prezenta un top 3 personal al celor mai bune piese de anul acesta la Eurovision.Chiar daca a castigat finala, Conchita Wurst nu se afla in top 3 nu ca as avea eu ceva cu ea sau el dar consider ca au fost altii mult mai buni. Pe primul loc as vedea piesa Ungariei un mix de drum&base vorba acees "sick beat".

.              

Pe locul 2 as clasa piesa Elvetiei, un amestec de country iar acel fluier e pur si simplu demential :)

                

Pe un veritabil loc 3 as clasa piesa Armeniei, intradevar o piesa foarte buna si o voce la fel de buna

              

    Astept si alte pareri legate de acest top, poate chiar un top al preferintelor voastre in comentarii la acest articol. :)

Coloana sonora a serialului original HBO Ramai cu mine

     Albumul byron – Melancolic (coloana sonora a serialului HBO „Ramai cu mine”), disponibil in exclusivitate si in Romania pentru comanda! Noul album al trupei byron, intitulat Melancolic, cuprinde 18 piese pe care le-ati auzit in serialul HBO „Ramai cu mine” cum ar fi Melancolic (piesa de generic), Masa pentru doi, XX sau 1, 2, 3. Incepand de astazi, 12 mai, albumul este disponibil in format fizic (CD audio) in exclusivitate pe eMAG.ro
    A fost o provocare sa facem parte din acest proiect, si suntem recunoscatori celor de la HBO pentru oportunitate. Pentru noi a reprezentat pe multe planuri un nou mod de a face lucrurile – de exemplu, e prima oara cand compunem direct in limba romana”, spune Dan Byron.
    Referitor la muzica, Dan continua: „E foarte interesant sa compui cu „tema data”, pentru a sustine o poveste – o sa vedeti ca piesele noi sunt un pic altfel (de exemplu unele din ele sunt destul de scurte, pentru a se potrivi formatului de difuzare), insa sunt cu siguranta byron. Suntem tare mandri de felul in care am reusit sa intrepatrundem muzica cu actiunea serialului si de calitatea foarte inalta a produsului finit.”
Inregistrarile pieselor au inceput in luna august 2013 si s-au desfasurat la Bucuresti in studioul Real Sound & Vision, avandu-l ca inginer de sunet pe Victor Panfilov. Din partea HBO, byron au colaborat cu producatorul muzical Adam Balazs.
    Albumul byron – Melancolic este lansat sub egida casei de discuri Universal Music Romania.
Tracklist:
1. Masa pentru doi (02:44)
2. Melancolic (03:21)
3. Desincronizat (02:00)
4. De dimineata (02:46)
5. Cocon (01:53)                                     COMANDA ACUM
6. Ne tot indepartam (02:41) 
7. XX (03:43)
8. Cu sange rece (03:26) 
9. Inlantuit (02:41)
10. Fara obligatii (02:08)
11. Surpriza (01:54) 
12. Noiembrie (03:26)
13. Dupa soare (03:38)
14. O zi fara sfarsit (01:47)
15. Prin labirint (02:49)
16. Baba-oarba (02:25) 
17. 1, 2, 3 (01:49)
18. Din cand in cand (03:00)


marți, 13 mai 2014

Blestemul lui Bela Guttman

      22 mai 1990. O delegaţie a clubului portughez Benfica Lisabona, în frunte cu legenda Eusebio, depunea o coroană de flori în faţa unui cavou într-un mic cimitir din Viena, rugându-se spiritului divin . A doua zi Benfica urma să joace finala Cupei Campionilor Europeni împotriva fabuloasei echipe a celor de la AC Milan. Aceeaşi echipă a Milanului care cu doar un an în urmă îi aplica durerosul 4-0 Stelei, în finala disputată pe Camp Nou.
     Să oprim puţin însă roata timpului şi să ne întoarcem în trecut. Istoria fotbalului s-a format dintr-un şir lung de legende, mituri, eroi decăzuţi, bestii negre sau îngeri. Vom vorbi aici despre ceva mai puţin obişnuit în lumea fotbalului. Vom vorbi despre mistică. Şi nu despre acea mistică ţesută din supersitiţiile jucătorilor în momentul ieşirii pe gazon sau a antrenorilor pupători de icoane sfinte și alte talismane. Vom vorbi despre legenda unui blestem.
      Vara lui 1962. Antrenorul la Benfica Lisabona era maghiarul Bela Guttman. După două sezoane de excepţie în care câştigase cu echipa lusitană două Cupe ale Campionilor de manieră consecutivă ( 1961 şi 1962 ) Guttman s-a gândit că are tot dreptul să ceară o mărire de salariu. Conducătorii Benficăi nu prea au fost de acord cu socotelile lui Guttman aşa că au decis că decât să îi mărească salariul mai profitabilă este concedierea lui. Gest pe care ulterior aveau să îl regrete din plin.
       “Fără mine, Benfica nu va mai câştiga niciodată o finală de cupă europeană”. Cu aceste cuvinte şi-a luat rămas bun Bela Guttman la auzul verdictului dat de către conducătorii Benficăi, la doar câteva săptămâni dupe ce aşezase clubul pe scaunul de regină a Europei.
        Fără Guttman, Benfica a continuat să joace frumosul fotbal cu care cucerise Europa sezoanele trecute iar ca mostră se prezenta pentru a treia oară consecutiv în finala Cupei Campionilor. Cine mai avea timp însă să îşi mai amintească de cuvintele lui Guttman? Scenariul nu putea fi mai spectaculos. După ce câştigaseră finala anterioară în faţa Realului din Madrid, euforia domnea în tabăra portugheză simţind că se pot impune în faţa oricărui rival european. De această dată avea ca rivală pe AC Milan. Un grup creat cu stil de către Nereo Rocco, un antrenor căruia îi plăcea să aplice tactica şi disciplina. Milanul disputa la rândul său cea de-a două finală de Cupa Campionilor după ce o pierduseră pe prima în faţa celor de la Real Madrid, în 1958 la Bruxelles.
       Liderul Benficăi era în continuare Eusebio, acel jucător descoperit de însuşi Guttman pe străzile capitalei mozambicane Maputo şi dus la Lisabona pentru a se transforma ulterior într-o legendă a fotbalului european. După trei succese destul de lejere în faţa celor de la Norrkoping, Dukla Praga şi Feyenoord, Benfica se prezenta în finală având pusă în piept insigna favoritului.
      Eusebio se simţea imparabil. Atât el, cât şi Benfica, trebuiau să meargă înainte cu sau fără Guttman pe banca tehnică. Timp de 70 de minute, nici un semn de nelinişte, în ciuda scorului de pe tabela de marcaj : 1-1. Eusebio marcase golul portughezilor şi se simţea destul de confortabil încât să marcheze altul. Însă legenda îşi scria propriile rânduri. Rivera avanseaza în careul lusitan şi îi pune pe tavă lui Altafini golul victoriei milaneze. Acelaşi jucător care egalase anulând avantajul luat de Benfica prin golul lui Eusebio.
      După 70 de minute în care nu se gândise la Guttman sau la cuvintele sale, Eusebio a început să simtă teama de înfrângere după trei ani petrecuţi în elita fotbalului. Guttman plecase şi lăsase în urma sa o frază cu caracter de sentinţă. O frază care urma să transforme toate finalele viitoare jucate de Benfica în pronosticuri anticipate.
      Aşa cum a fost şi acea finală pierdută în faţa Milanului care cucerea pentru prima oară Cupa Campionilor. Blestemul începea să îşi facă efectul pentru prima oară în acea finală disputată pe Wembley.
      Au urmat celelalte file negre ale poveştii. Rând pe rând, Internazionale Milano ( 1965 pe San Siro, scor 0-1 ), Manchester United ( 1968 pe acelaşi Wembley 1-4 după prelungiri ), Anderlecht Bruxelles ( 1983 de această dată în finala Cupei Uefa jucând tur-retur, 0-1 în tur, 1-1 în retur ), PSV Eindhoven ( în 1988, din nou într-o finală de Cupa Campionilor disputată la Stuttgart, scor 5-6 la loteria penalty-urilor după 0-0 în timpul regulamentar de joc plus prelungirile ), AC Milan ( în 1990 pe stadionul Pratter din Viena, scor 0-1, gol marcat de Frank Rijkaard, fost antrenor al Barcelonei ) si Chelsea (2013, scor 1-2) au dat dimensiuni din ce în ce mai gigantice acelor cuvinte rostite de Bela Guttman în vara lui 1962.
      Bela Guttman, unul dintre cei mai mari antrenori din istoria fotbalului. Antrenorul care consacra Benfica Lisabona în elita europeană. Descoperitorul şi maestrul lui Eusebio.”Fără mine, Benfica nu va mai câştiga niciodată o finală de cupă europeană”.Fără Guttman, Benfica a mai disputat ȘAPTE finale de cupă europene, toate pierdute.
      Eusebio declara la poarta cimitirului vienez în care se odihnesc rămăşiţele fostului său antrenor: ” Guttman a fost antrenorul meu timp de trei ani şi cu el am reuşit să câştigăm absolut tot. Am amintiri frumoase despre el, atât ca om cât şi ca antrenor”. Fără îndoială , pe Estadio Da Luz, nu toată lumea este de aceeaşi părere cu el.
      Miercuri, 14. 05.2014 Benfica joaca a opta finala europeana sperand sa rupa blestemul in fata celor de la Sevilla

duminică, 11 mai 2014

Selfie

     În loc să stea acasă și să învețe pentru BAC, trei proaspăt absolvente de liceu decid să plece la mare și să își termine adolescența în stil rebel! Yasmine, Roxi și Ana sunt hotărâte să se distreze şi să uite de responsabilităţi în ultimele 2 zile dinainte de examenul maturității, iar asta înseamnă să încalce orice regulă și să facă tot ce le trece prin cap, fără să ţină cont de consecințe. Vor libertate, adrenalină și dragoste de-o vară.

                   

        

vineri, 9 mai 2014

Romania in finala Eurovision 2014

         Foarte frumoasa prestatia romanilor in semifinala Eurovision atat voce cat si show. As crede ca suntem favoriti in finala spre un loc cat mai sus in ierarhie. Cei doi au fost votati de catre public si vor Reprezenta Romania in marea finala de sambata. Sa le uram succes!

        
                              

joi, 8 mai 2014

Placa video Gigabyte NVIDIA GeForce GTX 650 review


      Sunt foarte multumit de ea, ca de altfel de toate produsele de la GIGABYTE, vroiam initial un AMD insa am ramas pe GIGABYTE & nVIDIA si nu sunt dezamagit deloc de alegerea facuta.
       Cu un procesor relativ vechi Intel Core 2 Quad Q6600 2,4 Ghz si 8 gb memorie RAM am jucat majoritatea jocurilor disponibile pe piata (Tomb Raider, Assassin's Creed 3, Battlefield 3) la rezolutia 1920x1080  la detalii maxime. 
      Cu filmele blu-ray se joaca, iar in rest nu am nimic de reprosat. Suportul celor de la nVIDIA este impecabil ca de obicei si te simti un client respectat atunci cand suportul este pe masura produsului achizitionat. 

                                  Alege aici NVIDIA GeForce GTX 650


                                   

    



















miercuri, 7 mai 2014

Cea mai noua piesa Antonia

    Sincer, mă așteptam la altceva . Ceva mai ritmat. Totuși , melodia e drăguță . Felicitări Antoniei pentru colaborarea cu Jay Sean. Acest videoclip a fost filmat in Romania avand regia Iulian Moga.

           

2a4p9p1 Antonia feat. Jay Sean   Wild horses (videoclip)

marți, 6 mai 2014

Castiga un telescop Celestron

            Cartile bune si ploile de stele vin la pachet.

        Cea mai spectaculoasă ploaie de stele din 2014 va putea fi vazută în noaptea de 23 spre 24 mai. Aceasta va avea loc în constelația Camelopardalis (Girafa) și reprezintă un fenomen nou în rândul ploilor de meteori. Specialiștii prevăd că vor putea fi văzute între 100 și 1000 de meteori pe oră.
             Extragerea câștigătorului va fi realizată în data de 19 mai 2014, în baza numarului de comandă, prin serviciul tragerilasorti.ro. Perioada de desfășurare a campaniei este 5-16 mai 2014.
       Cumpără cărți în valoare de minimum 50 de lei și poți câștiga un Telescop Celestron AstroMaster 70 EQ, refractor

                                           
                                                          Alege acum

Coca Cola promoveaza sportul in ultimul clip publicitar

     Un moment de glorie are puterea de a inspira milioane de oameni. Tocmai de aceea, Coca-Cola sustine o multime de competitii sportive din intreaga lume. Urmareste si distribuie povestile emotionante ale marilor invingatori!


             
 

luni, 5 mai 2014

Inundatie in Carrefour Unirii

    Ploile din ultimile zile au facut prapad in Bucuresti. A plouat in cateva ore cat intr-o luna intreaga. Imaginea neputintei autoritatilor locale in astfel de situatii s-a raspandit rapid pe internet prin diverse postari pe internet.
     Pana si cei de la Carrefour n-au mai avut ce face in fata apei care a patruns intr-un magazin aflat la subsol undeva in zona Unirii.
     Deci nu imi vine sa cred ca angajatii sunt indrumati catre a "salva" ciocolatele plutitoare in situatia in care nu stii ce se poate intampla cu acoperisul, care din punctul meu de vedere poate sa cedeze oricand.          

         

duminică, 4 mai 2014

Topul telefoanelor mobile vandute 2014

    Daca esti in cautarea unui telefon mobil si inca nu te-ai decis ce sa iti cumperi acum poti consulta un top al celor mai vandute telefoane mobile pe categorii de pret premium si acesibile sa vezi care au fost cele mai cautate modele ale acestui inceput de an.   
    Topul telefoanelor vandute in prima parte a acestui an pe categorii arata in felul urmator: 

               Telefoane mobile premium

            Telefoane mobile accesibile: 

sâmbătă, 3 mai 2014

VOCEA RUSIEI: România nu rezistă mai mult de 30 de minute într-un război. Răspunsul MAPN

    Postul public de radio Vocea Rusiei publică un articol în care evidenţiază dotările precare ale Forţelor Aeriene şi Terestre ale Armatei române, care, spune jurnalistul, nu ar rezista prea mult în faţa unui război. 
"Într-o operație de apărare a teritoriului național din zilele noastre, prima etapă, cea a împiedicării cucerii supremației asupra spațiului aerian românesc, decide soarta războiului. Forțele aeriene românești fiind cele de care depinde continuarea luptei sau capitularea imediată. Îndeplinirea acestei misiuni depinde de aproximativ 20 de avioane MiG-21 Lancer, apte de zbor dar cu resursa terminată de vreo 6 ani, înarmate cu rachete aer-aer sovietice (recuperate de la avioanele MiG-23 și MiG-29, scoase din dotare) cu bătaia maximă de 40 km. În timp ce vecinii noștri (Ungaria, Ucraina, Cehia, Polonia și Rusia) dispun de rachete aer-aer mai moderne, cu bătaia de 80-120 km. Forțele aeriene române mai dispun și de rachete sol-aer sovietice din 1964, rachete sovietice KUB și de o baterie AA Hawk veche din 1968, pe care nicio țară din Europa nu se obosește să le bombardeze, întrucât sunt ușor de anihilat prin bruiaj", scrie Vocea Rusiei.
"Ținând cont de înzestrarea actuală a armatei române, se poate presupune că ea riscă să piardă supremația aeriană în primele 30 de minute de la declanșarea unei operaţii militare. Odată cu câștigarea supremației aeriene, aviația are libertate totală de acțiune în întreg spațiul aerian românesc și trece la a doua etapă a operației: nimicirea forțelor terestre românești. Începe cu structura ierarhică de comandă politică și militară, prin bruierea emisiei mijloacelor electronice de comunicare și prin lovirea nodurilor de rețea și a serverelor care asigură liniile de date, cu blocarea comunicațiilor rutiere, feroviare, navale și aeriene și interzicerea oricăror forme de aprovizionare a armatei și a populației civile. Prin aceasta se realizează împiedicarea manevrei și izolarea unităților, subunităților luptătoare care sunt obligate să acționeze individual, în orb și fără nicio coordonare. Aviația continuă cu vânarea din aer concentrărilor de tancuri, TAB-uri, MLI-uri, APR-uri și piese de artilerie. Abia apoi se ocupă pe îndelete de infanterie", mai scriu jurnaliştii.
  MAPN respinge afirmaţiile
"Referitor la aprecierile privind capacitatea operaţională a Armatei sau implicarea României în vreun act militar pe teritoriul Ucrainei, Ministerul Apărării Naţionale precizează că acestea sunt speculaţii şi trebuie evitată căderea în capcana unui război psihologic.  Armata României este în măsură să-şi îndeplinească îndatoririle stabilite prin Constituţie, pentru asigurarea securităţii naţionale şi îndeplinirea obligaţiilor internaţionale asumate de România în plan militar. Ca membră a NATO, România ia toate măsurile, conform deciziilor stabilite la nivelul Consiliului Nord-Atlantic, pentru a fi pregătită să contribuie la realizarea obiectivului fundamental al NATO, apărarea spaţiului comun aliat", a precizat Ministerul Apărănii Naţionale, într-un comunicat

     

Imnul Mamaia 2014

      Imnul din 2014 al statiunii Mamaia a fost lansat si este interpretat de Delia si de Speak. Melodia care va rasuna in acest an pe litoralul romanesc se numeste "A lu' Mamaia".
      Piesa e una mult mai buna decat cea de anul trecuta, mult mai ritmata, mai putina cocalareala in clip deci o bila alba pentru imnul de  anul acesta. 

           

vineri, 2 mai 2014

Cea mai noua piesa Michael Jackson

      Ironic vorbind desi e mort de mai bine de 5 ani tot reuseste sa scoata piese pe banda rulanta si nu mai pui una si una. Michael Jackson unul dintre cei mai mari artisti din toate timpurile impresiuneaza cu o piesa noua scoasa de la naftalina mai exact de la sertar :)).
     Sunt curios cum ar fi aratat videoclipul, el fiind un perfectionist in acest domeniu toate clipurile lansate in decursul vietii fiind adevarate opere de arta regizate in cel mai mic detaliu putandu-le numi chiar scurt metraje

         

PS: Mi-a fost greu sa gasesc o poza mai frumoasa. Am ras copios la cate trucaje am gasit pe net :))
       Cateva le gasiti in link-ul urmator: IMAGINI INTERNET MJ

    


Topul celor mai vandute laptopuri

     Daca esti in cautarea celui mai bun laptop care sa-ti satisfaca toate cerintele si dispui sau vrei sa te incadrezi intr-o anumita suma de bani atunci ai nimerit unde trebuie. Va prezint in continuare un top al celor mai bune laptopuri din punct de vedere al performantei si al pretului mic raportat la dotarile tehnice: Cei de la eMag au realizat un top 3 al celor mai vandute laptop-uri in functie de o grila de buget astfel:


  • TOPUL CELOR MAI VANDUTE LAPTOPURILOR SUB 1500 RON:



  • TOPUL CELOR MAI VANDUTE LAPTOPURI INTRE 1500-2000 RON:







Batalia "selfie"-urilor: Udrea vs Ponta

     Elena Udrea l-a ales pe Basescu, pe cand Victor Ponta la ales in poza pe Mihai Sturzu plus inca 5 mii de tineri.
     Victor Ponta a publicat pe pagina sa de Facebook doua poze sugestie selfie prin care ne indeamna sa alegem poza favorita. Nu suntem aici sa facem politica dar nu credeti ca mesajul e cam disperat? Se pare ca romanii s-au cam saturat de majoritatea din peisajul politic iar astfel de exercitii de imagine ne lasa  mai mult cu un gust amar.
     Gresesc cumva eu sau am dreptate? Voi cu ce poza votati?

   

   

Pentru cei care invata pe ultima suta de metri

Mentat
        Unele lucruri sunt usor de retinut, in timp ce altele par aproape imposibil de memorat. De exemplu, iti amintesti cum sa asamblezi un calculator, dar nu poti sa retii lista de cumparaturi.

        Ai un examen complicat fie la facultate sau la finalul unui ciclu, bac-ul bate la usa iar timpul parca trece mai repede caniciodata, 
nu e nimic in neregula cu tine, acest lucru se intampla tuturor.
      Vestea buna e ca exista o solutie moderna naturista prin care poti sa combati aceste predispozitii printr-un supliment ce hraneste celula nervoasa. Solutia  o gasiti in magazinul online de produse naturiste care comercializeaza produse Himalaya la adresa web www.hboutique.ro
    
        Tonic cerebral herbomineral Mentat reprezinta solutia ideala in cazul acestor probleme 
        Mentat este un remediu din extracte vegetale, ce scade emotivitatea legata de examen, usureaza asimilarea cunostintelor noi, creste capacitatea de concentrare, imbunatateste atentia si memoria, inlatura oboseala, epuizarea psihica si insomnia si ofera relaxarea necesara pentru un somn odihnitor. Mentat poate fi de un real ajutor pentru copiii care nu se pot concentra la scoala, copii cu diverse probleme comportamentale, dar si pentru persoanele in varsta ca si adjudvant in Parkinson, Alzheimer si epilepsie, in recuperarea post accidente vasculare cerebrale

joi, 1 mai 2014

1 mai la romani

     Ziua de 1 mai a fost declarata Ziua Muncii inca din anul 1889 in memoria victimelor din Chicago, ziua fiind comemorata prin manifestari muncitoresti.
      Daca inainte aceasta zi avea contatia zilei muncii, acum putini se mai gandesc la aceasta insemnatate, semnificatia ei moderna fiind de zi libera sau de ziua mersului la mare sau la iarba verde.
      Tersasele sunt aranjate, cluburile de pe litoral au usile deschise pregatite pentru a primi valul de petrecareti dornici de distractie iar la padure sau la munte nu ai loc de gratare si muzica data la maxim. SI ca sa fie totul ca la carte nu lipseste traditionalul mic romanesc si o bere amaruie.
       Tu cum petreci de 1 mai?