luni, 30 septembrie 2013

Facebook permite modificarea statusului

       Destul de aiurea nu? Imagineaza-ti ca vei posta " il iubesc pe X" si vei primi zeci de like-uri iar maine schimbi in " Il urasc pe x" .
         Am putea spune ca ne vom da seama daca dam click pe edit si vom vedea statusul precedent dar intrebarea vine firesc cati dintre noi chiar am dat click pe edit sa vedem ce s-a postat precedent?

miercuri, 25 septembrie 2013

Nokia 1020: Cea mai performanta camera de pe un telefon mobil

    Nokia Lumia 1020 este dotat cu o camera, cu senzorul de 41MP practic cea mai buna dotare in acest sens pentru un telefon mobil  si tehnologie de stabilizare optica a imaginii, dar si cu zoom de inalta rezolutie 3x.
    Utilizatorii de Nokia Lumia 1020 vor putea monta in loc de capacul original si un grip / baterie suplimentara pe noul smartphone.
     
  • Retele - GSM: 850 MHz, 900 MHz, 1800 MHz, 1900 MHz / WCDMA: 2100 MHz, 1900 MHz,
  • 850 MHz, 900 MHz / LTE network bands 1, 3, 7, 20, 8 / HSPA+ DL Cat 24, Dual Carrier 42.1 Mbps/UL Cat5.76 Mbps
  • Memorie - 2GB RAM, 32GB stocare interna si 7GB stocare in cloud prin Skydrive
  • Ecran - 4.5 inci AMOLED WXGA (1280 x 768), protectie Gorilla Glass 3, tehnologii display - PureMotion HD+ ClearBlack, High Brightness Mode, Sunlight readability / sensibil la atingerea cu unghiile.
  • Procesor - Snapdragon dual-core la 1,5 GHz (inca nu se stie modelul)
  • Camera - Pureview 41MP, OIS
  • Camera secundara - 1,2 MP HD
  • Conectivitate - USB 2.0, BT 3.0, NFC, WLAN a/b/g/n, A-GPS si Glonass, mufa de casti de 3.5 mm.
  • Acumulator - 2000 mAh, incarcare wireless (prin accesoriile optionale)
  • Culori disponibile - galben, alb, negru
          Pentru mai multe detalii si lista de preturi puteti accesa acest link: COMANDA ACUM


Antonia turneul din Bulgaria

Vezi cum s-a distrat Antonia & co in turneul din Bulgaria. Toate fazele haioase doar aici. PLAY :)
                             
                              

 

Uniti salvam Rosia Montana

          Marturisesc ca nu am fost foarte atent la subiectul Rosia Montana. Ma enervau reclamele stupide derulate de compania canadiana Rosia Montana Gold Corporation (RMGC) la tv, insa nu stiam foarte bine despre ce este vorba.
        Miza este uriasa deoarece din zona s-ar putea extrage sute de tone de aur, statul roman beneficiind de doar 19% din profit. 
Locuitorii din zona care se opun proiectului RMGC se plang ca ar fi supusi presiunilor de catre corporatie si autoritati locale. 
Ca miza este uriasa se poate observa si din sumele platite de RMGC pe reclama, in ultimii trei ani: 12 milioane de euro. 
In banii astia intra si enervantele reclame tv in care apar cateva personaje locale care nu realizeaza ce sustin.                         

     Peisajele din zona Rosia Montana sunt ideale pentru wallpaper-e; frumusetea locului te copleseste. Zona este atat de frumoasa incat, cu cateva investitii, locuitorii zonei ar putea trai, lejer, din turism.

                 

marți, 24 septembrie 2013

ULTIMA SANSA DE A CUMPARA BILETE LA CONCERTUL VUNK DE LA SALA POLIVALENTA

Au mai rămas doar 10 zile (3 octombrie) și mai puțin de 1000 de bilete la cel mai mare concert al unei trupe românești din acest an: Vunk- #asasishow. Din ambiția de a declara cât mai repede spectacolul sold-out, organizatorii au pus la cale o adevărată lichidare de stoc între 24 și 26 septembrie, prețul tuturor biletelor rămase în vânzare fiind mai mic cu 20%. 

Vunk, cea mai bună trupă rock românească din ultimii ani pune în scenă pe 3 octombrie la Sala Polivalentă un adevărat laborator unde dorește să găsească alături de cei 5200 de fani formula fericirii. Timp de 2 ore, formația va cânta cele mai mari hituri lansate în cei aproape 14 ani de carieră. Spectacolul care va revoluționa lumea muzicală românească îmbină tehnologia de ultimă oră cu hiturile trupei, într-o experiență unică pentru fiecare spectator care va face parte din show într-o manieră absolut surprinzătoare. Alături de trupă vor urca pe scenă 4 voci feminine de excepție: Alexandra Ușurelu, Andra, Loredana plus un nume secret la care nu se așteaptă nimeni. Iar ceea ce este cu adevărat impresionant, îl reprezintă numărul de oameni angrenați în punerea în scenă a acestui show: nu mai puțin de 350 de oameni lucrează în momentul de față la producția celui mai important concert rock al acestui sfârșit de an.

"Mereu suntem în căutarea fericirii. Unii o caută într-o altă persoană, alții în toată lumea. Unii o găsesc în pasiunea sau harul lor, alții zic că banii aduc fericirea. Mai mereu, când o găsim, încerăm să oprim timpul în loc. Într-o amintire, într-o poză, întro poveste, într-un cântec. Pe 3 octombrie, noi vom face acest lucru într-un concert. Timp de aproape două ore, vom căuta formula fericirii și vom opri timpul în loc, iar Sala Polivalentă va fi laboratorul nostru uriaș, ca să încăpeți voi toți. Vino să creăm și să găsim fericirea împreună. Tu faci parte din formula fericirii."
VUNK

Biletele pot fi gasite în rețeaua magazinelor Diverta, Germanos, Orange, Vodafone, oficiile Postei Romane semnalizate "bilete.ro" si casa de bilete a Salii Palatului, iar online pe principalele siteuri de specialitatewww.eventim.rowww.bilete.rowww.myticket.ro si www.iabilet.ro

sâmbătă, 14 septembrie 2013

Viata de la tara in timpul inundatiilor

        Cum sa stai degeaba in mijlocul ulitei sa nu sari sa ajuti? E satul lor . ...Unii isi merita soarta Asta-i Romania!
         Asa cum ziceam in alte situatii, niste dobitoci nu vor caracteriza niciodata un neam, o majoritate. Taranul adevarat, cum au fost bunicii nostri, e foarte foarte muncitor si cu foarte mult bun simt. Tin minte cum ma invata cand eram copil sa am o masura in toate, in fapte si vorbe. As vrea sa cred ca asemenea specimene sunt "cazuri izolate", pentru ca eu, cel putin, sunt inconjurata de oameni cu adevarat de valoare. Revenind la aceasta postare, jos palaria pentru comportamentul pompierilor. Cel mai destept si mai echilibrat cedeaza intotdeauna!                

                                      

vineri, 13 septembrie 2013

Epava din Costinesti: o noua infatisare

            Vasul este considerat un simbol al Costineştiului , insă pentru că mulţi binevoitori şi-au lăsat amprenta asupra ei, scriind tot felul de mesaje, câţtva tineri talentaţi s-au gândit să-i dea un aspect mai frumos.Astfel, încărcaţi cu materialele necesare, aceştia au navigat până la navă şi în câteva ore au realizat un desen de toată frumuseţea. Dacă înainte o priveai cu tristeţe, iată că pe faimoasa epavă în prezent domneşte un peşte uriaş. Tinerii au reuşit să îîi dea un aspect plăcut navei Evangelia, care cu siguranţă va fi admirată de turişti.
                            

Fii primul care afla cand vor fi disponibile iPhone 5S si iPhone 5C in Romania:


      
  Noile modele Iphone 5s si 5c vor fi disponibile incepand cu luna octombrie 2013. Afla primul cand apare in Romania doar aici
     iPhone 5 a creat un precedent in lumea telefoanelor smart, iar noul iPhone 5s te va duce la urmatorul nivel. Inspirat chiar de tine, iPhone 5s introduce un nou standard in materie de design. Acum este mai simplu ca niciodata sa navighezi cu un singur touch, sa alegi melodia preferata din playlist sau sa realizezi o fotografie.
iPhone 5s va fi disponibil in trei culori: auriu, argintiu si gri spatial. Extrem de subtire si elegant, acesta este construit din aluminiu si sticla, precum si din cristal de safir in cazul butonului de home si a camerei iSight.


Touch ID



    In premiera, iPhone 5s lanseaza o noua functionalitate de securitate - Touch ID, ce permite deblocarea telefonului prin scanarea amprentei, totul prin intermediul singurului buton fizic.


  Procesor A7


    iPhone 5s te va uimi cu noul sau procesor de tip A7, primul cu o arhitectura de 64 de biti existenta pe un smartphone. In plus, coprocesorul de miscare M7 este creat special pentru a da o noua dimensiune aplicatiilor, colectand date de la accelerometru, giroscop si busola, cu un consum redus de bateriei
  
  iSight 

   Noul iPhone vine cu cea mai avansata tehnologie pentru ca sa realizezi cele mai reusite fotografii, oriunde si oricand, avand 8 MP si senzor cu 15% mai mare. Cu noua camera poti face pana la 10 cadre pe secunda pentru ca apoi sa alegi tu fotografia preferata sau inregistra video de 720p la 120 cadre pe secunda! Smartphone-ul detine si un blitz dual LED pentru a-si autoregla intensitatea si temperatura de culoare, atunci cand fotografiezi oameni.

joi, 12 septembrie 2013

De vara

THC a lansat primul single care promoveaza viitorul material, “Vremuri“, acesta urmeaza sa apara la sfarsitu’ verii. Piesa se numeste “De vara” si se bucura un videoclip foarte inspiratlip realizat de Dragu Cosmin.

             

sâmbătă, 7 septembrie 2013

Meciul unei natiuni: Romania-Ungaria

            Un scor de 3-0 a lasat fara replica nationala Ungariei. Ungurii şi-au pierdut la Bucureşti cumpatul singura realizare ar fi faptul ca au pus la grea incercare fortele de ordine din Bucuresti in rest nimic speclaculos iar pe teren au fost inexistenti.
            Doar două au fost momentele care m-au nemulţumit aseară. Recunosc sunt exagerat de pretenţios. Deci unu, că s-a huiduit când a fost cântat imnul Ungariei şi doi, că nu s-a huiduit la sfârşit de meci, un minut, să se ceară demisia lui Mircea Sandu.
             Am aflat că la televizor între timp a intrat pe fir şi Mitică Dragomir, sprinţar, din senin, ca să bage zâzanie, susţinând că miop n-am văzut bine şi că din paharul preaplin, a căzut doar un strop de şampanie...             Închipuiţi-vă  ce impresie extraordinară am fi lăsat lumii dacă am fi aplaudat imnul oaspeţilor, după ce hoardele acelea de huligani au vrut să ne dărâme fântânile din Centrul Vechi! Istoric, mergând înapoi, i-am fi plasat în secolul XVI. O precizare se cere, că ei, nu noi.
              Transmisia TV a celor de la Antena 1 a lasat mult de dorit pot sa spun ca s-a auzit atat de rau incat mai bine as fi lasat volumul la minim. Comentatori s-au balbait, au vorbit unul peste altul ba chiar nu s-au auzit deloc. Respect pentru cei de la DIGISPORT atat imagine, profesionalism cat si comentatori de prim rang dar sa trecem peste a fost un meci care trebuia sa il vada tot romanul indiferent de pretul pe care il platea la abonamentul TV.

Caracteristici Samsung Galaxy Note 3

      Samsung GALAXY Note 3 este compatibil cu toate retelele 4G, are un ecran mai mare este mai subtire, mai rapid decat modelele anterioare si mai sigur cu Samsung KnoxS Pen-ul are o functie noua Air command si a fost imbunatatita functia de multitasking multi window
Capacul noului GALAXY Note 3 este din piele sintetica avand cusatura pe marginea acestuia. 

       Device-ul va fi disponibil din 25 Septembrie in 149 de tari si din Octombrie in toata lumea.

Specificatii: 

Greutate: 168 grame
Ecran: 5,7" Super AMOLED Full HD (1920x1080)
Dimensiuni: 151.2x79.2x8.3mm
Culori: Jet black, Clasic white si blush pink
Procesor: LTE 2.3 GHz Quad-Core Processor 
                3G 1.9 GHz Octa Core Processor ( A15 1.9 GHz + A7 1.3 GHz) 
Diferit in functie de tarile in care se va comercializa in Romania cu siguranta se va comercializa modelul LTE.
Memorie RAM: 3 GB
Conectivitate: Infrarosu, NFC, Bluetooth 4, WiFi 802.11 a/b/g/n/ac (HT80) GPS / GLONASS 
Camera foto principala: 13 MP capabila sa filmele in standardul 4K
Camera secundara: 2 MP cu senzor BSI Smart Stabilization, Full HD  capabila sa inregistreze la 30fps 
Sistem de operare: Android 4.3 (Jelly Bean)
Baterie: 3200 mAh

vineri, 6 septembrie 2013

Laptop-uri la doar 999 RON

     Iti doresti un laptop usor care sa incapa in geanta de servici ultraportabil si de asemenea performant care sa satisfaca cele mai rafinate gusturi in materie de design si calitatea materialelor ? Cei de la Emag au introdus in lista de produse IT noua gama de laptop-uri
Acer Aspire echipat cu un procesor de 1,5 Ghz
HDD de 320 Gb, camera web de 1.3 Mp, cititor card avand o greutate de numai 1.38 Kg.
    Ecranul este unul de tip glossy avand o dimensiune de 11.6 inchi. Autonomia destul de ridicata 4 ore recomanda acest produs comparabil cu cele din categoria middle range










                                                   COMANDA PRODUS                                          
                                                                         

Maidanezii:Regii strazilor din Romania

      E asa stupid sa desfiintam un om doar pentru ca n-a avut parte de aceeasi educatie ca si noi. Dupa tentativele, fie ele si esuate, de exprimare elevata pe care le are, vad ca are totusi vointa de a se ridica la un anumit nivel si nu e fals cand face asta, chiar daca e nesigur pe el. Educatia nu o primim, daca nu ni se ofera si, desigur, daca nu vrem s-o acceptam. lmportant e sa vrei sa-ti depasesti conditia. Si mie mi-a fost usor sa rad, dar daca ne gandim mai bine, e de plans!
      Macar a incercat sa se exprime si el cat de cat :) a dat-o in bara pe alocuri si ne-a amuzat, dar nici atatea critici nu merita 


                              

joi, 5 septembrie 2013

Concurs:CASTIGA 2000 RON pentru animalul tau de companie

         Pentru a participa in Campania „Câştigă 2000 Lei Card Cadou pentru animalul tău companie”, 
orice persoana interesata trebuie sa incarce prin intermediul platformei (vezi aici), utilizand 
formularul dedicat, o fotografie cu animalul sau de companie apartinand unuia dintre urmatoarele 
categorii de animale de companie: caini, pisici, pesti, pasari, animale mici, reptile.
         Este admisa inscrierea participarii la aceasta Campanie o singura data, cu o singura fotografie.
Premiul Campaniei consta intr-un Card Cadou eMAG in valoare de 2.000 (douamiilei) lei cu TVA inclus. 
Cardul Cadou poate fi utilizat exclusiv pentru cumparaturi pe site-ul www.emag.ro, sectiunea Petshop

                                                              PARTICIPA CONCURS


miercuri, 4 septembrie 2013

Autumn Feelings

     Toamna calendaristica doar ce a inceput iar pentru cei  melancolici dintre voi am pregatit un set "Autumn Feelings"  mixat de cunoscutul DJ ADRIAN EFTIMIE. Enjoy!
      Tracklist:

01.Loverdose - I Remember 02.Dop - Kisses 03.Teenage Mutants - Out of Time (Finnebassen remix) 04.Fabo Feat. Lostcause - Where I Stand (Karmon Remix) 05.Doomwork - Sigma 06.Jade - Every Day Of The Week (Finnebassen Remake) 08.Fabo - I Cant Decide ft Angela Sheik (Flow Zeo Remix) 09.Tomas Barfod - Till We Die feat. Nina Kinert (Blondish Remix) 10.Lula Circus - Loverboy (Original Mix) 11.Bedouin Soundclash - Brutal Hearts (Sylvio Edit) 12.Robot Needs Oil- Ganja Tune (Mollono.Bass Remix)